dres modric za djecu Reguilonova budućnost bila je

dres modric za djecu Reguilonova budućnost bila je tema rasprave dok Zinedine Zidane planira ljetnu obnovu kluba, ali rođeni Madrid je sretan gdje je – i obećao je da će svaki novi dodatak ekipi biti dočekan raširenih ruku.

“Imam ponude iz inozemstva, iz Europe”, rekao je Reguilons. “Radije bih igrao u inozemstvu, ali prije svega bih volio ostati u Real Madridu. Puno je glasina, ali to je na upravi kluba.

“Znam da je klub jako sretan zbog onoga što sam postigao ove godine i vjerujem u sebe, u ono što sam napravio, u trenera, u svoj ugovor… Mislim da ćemo doći do dobrog zaključka za sve .

“Ono o čemu smo trener i ja razgovarali je povjerljivo, ali sam bio jako zadovoljan s dva sastanka koja smo imali. Vrlo sam miran. Moj cilj je ostati u Real Madridu, ali vidjet ćemo što će se dogoditi. Ljeto je jako dugo i svašta se može dogoditi, ali ja sam jako miran.

O ljetnoj rekonstrukciji dodao je: “Čini se da dolazi cijela nogometna momčad! To je tema koja me se ne tiče. Jako sam zadovoljan sa svojim suigračima, znamo da možemo dati puno više. Ali, nogometni dresovi za djecu prodaja naravno, svatko tko dođe bit će dobrodošao.”

ronaldo dres za djecu Predstavnici Twittera trebali bi

ronaldo dres za djecu Predstavnici Twittera trebali bi se sastati s Manchester Unitedom u sljedećih nekoliko tjedana kako bi razgovarali o tome kako bolje kontrolirati rasističko ponašanje na platformi nakon niza tweetova usmjerenih protiv Paula Pogbe.

Pogba je bio predmet rasističkih vrijeđanja nakon remija 1-1 s Wolvesima u ponedjeljak, utakmice u kojoj je francuska zvijezda promašila s bijele točke dok su se Crveni vragovi zadovoljili samo bodom.

United je brzo osudio odgovorne za komentare i obećao da će poduzeti mjere protiv onih koji su bili uključeni, dok su veznjakovi suigrači iz Man Utd-a brzo i sami stali na društvene mreže u obranu Pogbe.

Izbor urednika Messi može ostaviti iza sebe spor početak PSG-a glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
Harry Maguire bio je među onima koji su pozvali Twitter da odigra svoju ulogu u pomoći u iskorjenjivanju rasizma s platforme, a glasnogovornik sa stranice društvenih medija kaže da je sastanak dječji nogometni dresovi na kojem će sudjelovati Manchester United, organizacija za borbu protiv rasizma Kick It Out i bilo koja druga strana koja želi pomoći je neizbježno.

ronaldo dres za djecu juventus Zvijezda američke reprezentacije

ronaldo dres za djecu juventus Zvijezda američke reprezentacije u usponu, Christian Pulisic, odbio je prelazak u Manchester United jer njegov otac nije volio Josea Mourinha.

Prema Robinu Walkeru, koji je 2005. trenirao Pulisica u neligaškoj strani Brackley Townu, napadač Chelseaja nikada nije razmišljao o odlasku na Old Trafford zbog njihovog bivšeg trenera.

Mourinhova loša evidencija davanja prilike mladima dovela je do toga da je Pulisicev otac sve samo ne blokira potencijalni potez s 20-godišnjakom umjesto da potpiše za Bluese u siječnju uz Walkerovo ohrabrenje.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
“Ne bi otišao u Manchester United zbog Josea Mourinha”, rekao je Walker za The Telegraph. “Njegov otac nije podnosio Mourinha jer nije promovirao mlade igrače.

“U tom sam trenutku pitao: ‘Što je s Londonom? To je ono gdje je to.”

“Ja sam navijač Chelseaja, odrastao sam u dječji dresovi Londonu navijajući za njih. Kad sam bio u Dortmundu prošle godine, rekao sam mu da mora doći.”

nogometni dresovi za klubove Pomaknuli su se na

nogometni dresovi za klubove Pomaknuli su se na četvrto mjesto na tablici kao rezultat te serije, a Pires je uvjeren da mogu zadržati te visoke standarde.

Član klupske strane ‘Nepobjedivih’ koja je okusila slavu naslova 2003.-2004., rekao je za Express: “Trenutno sam jako sretan, naravno, zbog kluba jer sam ambasador Arsenala, ali posebno Unaija Emeryja jer je on odličan menadžer.

“Dobro mu je išlo sa Sevillom, osvojio je nekoliko naslova, posebno s Paris Saint-Germainom prošle sezone.

“I, naravno, znate da morate napredovati svaki dan, ali Arsenal je zapravo u vrlo dobrom nizu, posebno u Premier ligi.

“Devet utakmica, devet pobjeda, tako da mislim da će završiti među prva četiri, sigurno, 100 posto.”

Arsenal bi se trebao vratiti domaćim utakmicama 22. listopada domaćim susretom protiv Leicestera.

Zatim imaju susrete u Europskoj ligi, dresovi prodaja Premier ligi i Carabao Cupu sa Sportingom, Crystal Palaceom i Blackpoolom prije kraja mjeseca.

juventus dres za decu ° Zlatan bi mogao igrati na

juventus dres za decu ° Zlatan bi mogao igrati na jednoj nozi. on bi mogao ići dok on ¡ť s 50 na ovoj razini. Zadovoljstvo je vidjeti vas kako igrate. Fizička snaga, tehnika, igre koje ljudi nikad ne očekuju. Ponosan sam što te ponovno vidim na terenu. ¡±

Serie A dokazuje sretno lovište za veterane napadače ove sezone, s Ibrahimovićem na vrhu ljestvice strijelaca, a 35-godišnjim Cristianom Ronaldom na drugom.

Totti je u međuvremenu igrao za Romu do svoje 40. godine. Njegova karijera možda ne bi opstala da je poslušao savjet tadašnjeg nogometnog direktora Waltera Sabatinija, koji je također govorio na Mihajlovićevom ¡ť događaju.

¡° prije mnogo godina, rekao sam da je Totti poput svjetla na krovovima Rima pri zalasku sunca – svjetla koje ne želi umrijeti, ¡± rekao je.

¡° on je bio veliki igrač sve na putu. Kad sam ja bio tamo, bilo je teških vremena. Jako se kajem: rekao sam mu da prestane igrati, jer sam se bojao vidjeti ga u padu.

¡° bilo bi mi žao vidjeti ga kako ide prema kraju na terenu. Kad bolje razmislim, govorio sam gluposti. Jer je igrao i još se dresovi za djecu zabavljao. oprosti Francesco, to je bila jedna od grešaka koje sam napravio u životu. ¡±

dres ronalda za decu Norvežanin je također objasnio

dres ronalda za decu Norvežanin je također objasnio da će na njegov izbor prve momčadi uvelike utjecati treneri Michael Carrick i Kieran McKenna dok bude upoznavao svoju momčad, te je ustvrdio da će svaki igrač dobiti priliku uoči užurbanog blagdanskog razdoblja.

“Naravno, Michael [Carrick] i Kieran [McKenna] su ovdje cijelu sezonu.

“Rekli su svoje mišljenje i dali su svoj doprinos, ali ima toliko utakmica u sljedećih 10, 15 dana, tako da se radi o odabiru momčadi za koju mislite da će postići rezultate.

“Trebamo rezultate, ali opet, svaki igrač mora znati da će vjerojatno dobiti svoju priliku u ovom razdoblju, jer je to jednostavno priroda igre ovdje u Engleskoj, da se moramo rotirati.

“Kieran i Michael su bili sjajni, moram reći. Sjajno je vratiti se kući i već vidjeti razvoj, jer sam igrao s Michaelom, koliko je on već dobar trener i čovjek-menadžer, tako da je bilo od velike pomoći.

“Sada je posao upoznati igrače, promatrati ih, vidjeti kvalitete koje imamo.

“Naravno, vidio sam više-manje dječji dresovi kompleti svaku utakmicu iz Norveške kada sam imao vremena od drugog posla [kao šef Moldea]. Ali, da bih upoznao igrače i razmislio o tome što mogu učiniti da ih poboljšam, to je moj posao.”

ronaldo dres za decu Ruben Loftus-Cheek priznaje

ronaldo dres za decu Ruben Loftus-Cheek priznaje da nije siguran hoće li se ovog ljeta vratiti u Chelsea ili ostati u Crystal Palaceu.

Mladi veznjak sezonu je proveo na posudbi u Selhurst Parku i, unatoč problemima s ozljedama, upisao je 20 nastupa u Premier ligi, zabio je jedan gol i upisao tri asistencije.

Loftus-Cheekove izvedbe dovele su do dvije pune utakmice za Englesku u studenom, odigravši 90 minuta protiv Njemačke i 35 protiv Brazila.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti iza sebe spor početak PSG-a glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
I kasnije je privukao interes brojnih klubova, a Palace je bio zainteresiran da 22-godišnjaku osigura stalni ugovor.

Međutim, ni sam igrač nije sasvim siguran gdje mu je budućnost.

“Zaista nisam razmišljao o tome što će se dogoditi sljedeće sezone”, rekao je za The Independent.

“Sada imam još nekoliko utakmica. dječji dresovi akcija Usredotočen sam na Palace. Što god se dogodi sljedeće sezone, trenutno ne gledam na to.