dresovi za decu juventus Sandro Tonali odbio je

dresovi za decu juventus Sandro Tonali odbio je priliku da se pridruži Barceloni i Manchester Unitedu u korist prelaska u AC Milan, prema riječima predsjednika Brescie Massima Cellina.

Tonali se pojavio kao jedan od najboljih talijanskih igrača, a veznjak se često uspoređuje s legendom Azzurra Andreom Pirlom.

Sa svoje strane, Pirlo nije umanjio hype i umjesto toga je rekao da je 20-godišnjak “puno kompletniji” nego što je bio kao igrač.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti iza sebe spor početak PSG-a glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
Nakon što je igrao za Bresciju u Serie A 2019.-20., Tonali je bio predmet interesa nekih od najboljih europskih klubova.

Osim Barce i Man Utd-a, Cellino je rekao da je Inter također zainteresiran za talijanskog reprezentativca. Međutim, nogometni dresovi dječji Tonaliju se okrenula glava kada su ga pozvali theRossoneri, klub uz koji je odrastao navijajući.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *