dresovi za decu juventus Sandro Tonali odbio je

dresovi za decu juventus Sandro Tonali odbio je priliku da se pridruži Barceloni i Manchester Unitedu u korist prelaska u AC Milan, prema riječima predsjednika Brescie Massima Cellina.

Tonali se pojavio kao jedan od najboljih talijanskih igrača, a veznjak se često uspoređuje s legendom Azzurra Andreom Pirlom.

Sa svoje strane, Pirlo nije umanjio hype i umjesto toga je rekao da je 20-godišnjak “puno kompletniji” nego što je bio kao igrač.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti iza sebe spor početak PSG-a glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
Nakon što je igrao za Bresciju u Serie A 2019.-20., Tonali je bio predmet interesa nekih od najboljih europskih klubova.

Osim Barce i Man Utd-a, Cellino je rekao da je Inter također zainteresiran za talijanskog reprezentativca. Međutim, nogometni dresovi dječji Tonaliju se okrenula glava kada su ga pozvali theRossoneri, klub uz koji je odrastao navijajući.