tottenham dresovi “Rekao bih razliku [između

tottenham dresovi “Rekao bih razliku [između Wengera i Flicka] za sebe, budući da sam stariji igrač, vjerojatno je lakše komunicirati s trenerom. Kad tek uđeš i jako si mlad, ponekad si možda malo sramežljiv, ali nogometno su obojica na vrlo, vrlo visokoj razini.”

Gnabry je bio ključni igrač Bayerna otkako se vratio s posudbe u Hoffenheimu, zabio je 40 puta u 97 natjecateljskih nastupa.

Jedan od njegovih izvanrednih nastupa bio je u Londonu prošle godine, kada je zabio četiri i pogodio još jedan kada je njegova momčad pobijedila Tottenham sa 7-2 u Ligi prvaka.

Njemački internacionalac priznaje da je bio oduševljen za utakmicu djelomično zbog svoje povijesti sa rivalima Spursa iz sjevernog Londona.

“Najveća stvar u vezi toga bila je vidjeti neke od svojih prijatelja, oni su mi dali veliku motivaciju”, rekao je novinarima.

“Očito poznavajući povijest i atmosferu na stadionima, sjajno je igrati u Engleskoj, ali na neki način, zbog moje povijesti Arsenala, imaš više motivacije protiv Spursa. Osim toga, svaka utakmica je važna i ide dobro za mene protiv londonskih timova.”

Bayern će se u subotu susresti s najvećim rivalom Borussijom Dortmund, s obje strane s izjednačenim brojem bodova na nogometni dresovi komplet vrhu poretka Bundeslige nakon šest odigranih utakmica.