dresovi za decu mbappe Sergio Ramos će potpisati

dresovi za decu mbappe Sergio Ramos će potpisati produljenje ugovora s Real Madridom, kaže Jorge Valdano, a od Blancosa se očekuje da će učiniti sve što mogu kako bi izbjegli ponavljanje sage o Cristianu Ronaldu koja je uklonila jednu talismansku figuru iz svojih knjiga.

Blancosi su platili cijenu rastanka od peterostrukog osvajača Zlatne lopte u ljeto 2018.

Nakon devet rekordnih godina na Santiago Bernabeuu, portugalskoj superzvijezdi Ronaldu dopušteno je otići u Italiju i povezati se s Juventusom.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
Ispunjavanje te praznine nikad neće biti lako za Real, a to su otkrili na svoju štetu kroz brojne neuspješne eksperimente.

Sada postoji vrlo realna prijetnja da bi još jedan vođa u njihovim redovima uskoro mogao krenuti prema izlazima.

Ramosu tek treba ponuditi produženje prodaja dresova za djecu ugovora koji ističe, što znači da bi mogao pasti u grupu slobodnih igrača na kraju sezone.