dresovi nogometnih klubova Shkodran Mustafi mora

dresovi nogometnih klubova Shkodran Mustafi mora “popričati sam sa sobom i malo se smiriti”, kaže Lee Dixon, a braniču Arsenala savjetuje se da se više usredotoči na svoje nastupe nego na “kosu i sunčane naočale”.

Smatra se da je njemački reprezentativac uživao u dobrodošao usponu forme otkako je Mikel Arteta naslijedio menadžerske uzde na stadionu Emirates.

Nakon što je povremeno postao žrtveni jarac za tjeskobu navijača, čini se da 27-godišnjak ponovno uživa u svom nogometu.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
Pozitivan stav na terenu odrazio se na to u promjeni nastupa za Mustafija, ali veliki Dixon Topnika bi radije vidio da pobjednik Svjetskog kupa izbjegne stavljanje sebe u središte pozornosti.

“[Mustafi] ozbiljno mora porazgovarati sam sa sobom i malo se smiriti”, rekao je Dixon za podcast Handbrake Off.

“Udari mi 25 nastupa i 15 čistih listova, dječji dresovi za nogomet a onda može raditi što hoće sa svojom kosom i sunčanim naočalama. Samo sjednite malo i nastavite s izbacivanjem rezultata.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *