dresovi klubova Šest stotina pedeset pet dodavanja

dresovi klubova Šest stotina pedeset pet dodavanja, 33 udarca, dvije žalbe na jedanaesterac i 11 uzastopnih utakmica bez poraza na stadionu Emirates kasnije, Arsenal je poražen od Manchester Uniteda u žestokom okršaju u sjevernom Londonu.

Na temelju opće igre i stvorenih prilika Topnici vjerojatno nisu zaslužili izgubiti utakmicu, ali treba postaviti pitanja o poznatim obrambenim ranjivostima koje su se pokazale unutar 11 minuta u subotu navečer kada je United zabio dva puta uzastopno.

Momčad Arsenea Wengera dugo se optuživalo da izgleda slabo u utakmicama protiv šest najboljih, ali rujanski remi 0-0 protiv Chelseaja na Stamford Bridgeu, zajedno sa subotnjom igrom protiv igrača Josea Mourinha, dokazali su da posjeduju momčad više nego sposobnu stvoriti šanse protiv najbolje strane lige.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti iza sebe spor početak PSG-a glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – online nogometni dresovi Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
Obrambeno, ni Arsenal ni United nisu izgledali posebno solidno na leđima, a glavna razlika između njih dvojice bio je David de Gea koji je napravio 14 ključnih obrana za ekipu Uniteda pod opsadom.