dres liverpoola prodaja Legenda Socceroosa

dres liverpoola prodaja Legenda Socceroosa Tim Cahill pozvao je na perspektivu eksperimenta A-lige Usaina Bolta, rekavši da bi suđenje trebalo podržati dok jamajčanska zvijezda ne bude potpuno spremna.

Bolt je zanemario tempo i činilo se da ima problema sa svojom aerobnom kondicijom tijekom svog debija za Central Coast Mariners u prijateljskoj utakmici protiv odabranih 11 prošlog petka navečer – utakmica koja je privukla izvanrednu publiku od jedva 10.000.

Govoreći tijekom konferencije za novinare na kojoj je najavio svoju oproštajnu utakmicu Socceroosa protiv Libanona u studenom, Cahill je molio kritičare da budu pozitivni o Boltovoj avanturi Down Under.

Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
“Usain Bolt je poseban slučaj – imate sportaša svjetske komercijalne klase koji je vjerojatno najveća faca na planeti Zemlji koja pokušava igrati nogomet – prihvatimo to”, rekao je Cahill.

“Nemojmo stavljati previše negativnosti na A-ligu zbog davanja šanse nekome.”

Trener Marinersa Mike Mulvey kaže da će klub dati kralju sprinta 12 mjeseci da dokaže da zaslužuje profesionalni ugovor.

Međutim, Bolt vjeruje da će njegova nogometni dresovi prodaja kondicija dostići vrhunac za četiri mjeseca i da će prije toga imati ugovor osiguran.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *