dječji dres luka modrić Predsjednik Sporting

dječji dres luka modrić Predsjednik Sporting CP Frederico Varandas tvrdi da su ga dužnosnici Porta napali i ukrali mu telefon i novčanik nakon remija 2-2 između timova u subotu.

Varandas je rekao da se incident dogodio ispred momčadskog autobusa, a da se sportski direktor Porta Rui Cerqueira zabio u njega i uzeo mu stvari.

Samu utakmicu pokvarila je tučnjava između igrača.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfice i Sportinga s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u ‘Liverpool je izabrao mene!’ – Upoznajte ‘talijanske Scousere’ čija su religija Crveni
Što je rečeno?
“Sporting CP obavještava da je predsjednik Frederico Varandas jučer bio meta verbalne agresije i pokušaja fizičke agresije od strane Vitora Baie, potpredsjednika i administratora FC Porta, Sergia Conceicaa, trenera momčadi, i Ruija Cerqueire, direktora klupskog tiska”, napisao je Sporting CP u priopćenju na svojoj službenoj klupskoj stranici.

“Kada je [Varandas] išao prema autobusu momčadi, trojica muškaraca, okružena s nekoliko zaštitara, čekali nogometni dresovi online su ga. Zatim je Rui Cerqueira nasilno nasrnuo na predsjednika, uzevši mu novčanik s mobitelom, osobnim iskaznicama i kreditnim karticama iz ruke, odmah pobjegavši.Unatoč prisutnosti policije na mjestu događaja, naprava i dokumenti nisu pronađeni.