dres ronaldo juventus za decu Stuttgart je zalupio

dres ronaldo juventus za decu Stuttgart je zalupio vrata svim potencijalnim ponudama manjim od 30 milijuna eura za traženog braniča Benjamina Pavarda.

Ovaj 21-godišnjak bio je vrlo impresivan za bundesligaša u sezoni 2017.-18., a također je zaradio svoju prvu kapicu za Francusku u studenom.

Pavardove izvedbe dovele su do izvješćenog interesa nekoliko klubova, uključujući Tottenham, Liverpool, RB Leipzig i Borussiju Dortmund.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
Ali, govoreći za Bild, sportski direktor Stuttgarta Michael Reschke rekao je da njegova strana ne bi ni razmatrala ponudu od 30 milijuna eura za Pavarda.

Reschke je, međutim, priznao da bi Pavard mogao napraviti potez u nekom trenutku u budućnosti.

“Trenutno smo idealan klub za njega i nogometni dresovi on to osjeća”, rekao je Reschke o Pavardu, koji može igrati središnjeg, desnog beka i defenzivnog veznog.