liverpool dresovi prodaja Švedska je umanjila strahove

liverpool dresovi prodaja Švedska je umanjila strahove oko fizičke spreme Victora Lindelofa nakon što je zamijenjen na poluvremenu pobjede njegove momčadi nad Turskom.

Branič Manchester Uniteda uklonjen je umjesto Filipa Helandera nakon prvih 45 minuta švedske 1-0 utakmice UEFA Lige nacija protiv Turaka.

Međutim, glavni trener Janne Andersson uvjeravao je navijače da nema ozbiljnog problema s 24-godišnjakom, a njegov suigrač Helander inzistirao je na tome da su njegove muke na terenu povezane s prehladom.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti iza sebe spor početak PSG-a glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
“Victor se nije osjećao dobro, ali je završio prvo poluvrijeme”, rekao je, a citira Sky Sports.

Tada je Filip ušao i nije pogriješio, tako da je Filip odigrao jako dobro.

Helander je dodao: “Bila je prehlada. On [Lindelof[ se osjećao neučinkovitim.”

U Lindelofovoj odsutnosti, Švedska je organizirala okršaj u kojem pobjednik uzima sve s Rusijom u skupini 2 Lige fudbalski dresovi prodaja online nacija B, dok je također potvrdila ispadanje Turske.