dječji dres ronaldo juventus Dvije momčadi se vraćaju

dječji dres ronaldo juventus Dvije momčadi se vraćaju na teren uoči početka drugog poluvremena. Hoćemo li vidjeti više golova u ovoj utakmici?

Španjolska je imala kontrolu nad utakmicom kada je Ronaldo zabio svoj drugi gol. Andres Iniesta i Isco imali su prilike, ali nisu mogli natjerati svoju stranu u vodstvo. Ne možete računati na pojedinačne pogreške na Svjetskom prvenstvu. Na nesreću po De Geu, on se pridružuje popisu igrača visokog profila koji posrću na velikoj pozornici. Za njegovo dobro, Španjolska se mora ponovno skupiti u drugom poluvremenu kako bi se vratila u igru.

Kakav pola nogometa. Utakmice ranije tijekom dana imale su kratke trenutke drame, ali ništa u ovoj mjeri. Cristiano Ronaldo otvorio je vatru za početak turnira. Izvukao je faul svog klupskog suigrača Nacha i izborio jedanaesterac, koji je potom pretvorio i svojoj momčadi omogućio početak utakmice iz snova. Španjolska je odgovorila na nesreću lijepim udarcem Diega Coste kojim je otvorio svoj račun na Svjetskom prvenstvu. Međutim, užasna pogreška Davida de Gee donijela je Portugalu vodstvo još jednom, a Ronaldo je postigao drugi pogodak.

POLUVRIJEME: PORTUGAL 2-1 ŠPANJOLSKA

45 minuta: Bit će jedna minuta dodanog vremena.

44 min: GOLLLLLLLLLLL!!!!! RONALDO POGODAK 2-1!!!! HOROR SHOW ZA DE GEA!!! Portugal ponovno preuzima vodstvo nakon udarca poluvremena dok Ronaldov udarac prolazi kroz noge De Gee u mrežu. Bio je to udarac iz ničega s ruba šesnaesterca nakon što je Guedes zaigrao svog kapetana za udarac. Njegov je pokušaj bio nizak i dresovi sa imenom snažno pogođen, ali to je trebala biti udobna obrana za vratara Manchester Uniteda. De Gea ga je propustio i Portugal dolazi u vodstvo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *