juventus dres za djecu Agent veznjaka Intera

juventus dres za djecu Agent veznjaka Intera Artura Vidala ustvrdio je da je bilo više ponuda za njegovog klijenta, ali je istaknuo kako on nema namjeru napustiti San Siro.

Čileanski napadač miljenik je Antonija Contea, koji je dosad u sezoni 2020.-21. upisao 30 nastupa u svim natjecanjima.

Trenutačno je izvan terena nakon operacije koljena, što mu daje vremena da procijeni svoju budućnost. Njegov predstavnik, međutim, inzistira da on ne ide nikamo.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
Što je rečeno?
Govoreći za La Gazzetta dello Sport, Fernando Felicevich je rekao: “Normalno je da ima ponuda za nekoga njegove razine, ali on ostaje u Interu.”

Inter je trenutno na vrhu Serie A, nogometni dresovi za djecu šest bodova ispred gradskog rivala AC Milana s utakmicom manje.