liverpool dres prodaja Ugovor s četverostrukim

liverpool dres prodaja Ugovor s četverostrukim UEFA-inim vratarom godine istječe 2021. i mjesecima je u pregovorima s klubom oko novog ugovora. Neuer nema želju odstupiti i dati vremena za igru Nubelu ili bilo kome drugome, unatoč špekulacijama da je njegovoj novoj zamjeni obećana minutaža kako bi ga namamila da potpiše za Bayern.

Bivši Bayernov veznjak Dietmar Hamann smatra da je ovogodišnji potpis s Nubelom loša ideja i da zapravo jača Neuerovu pregovaračku poziciju jer sada može zaprijetiti odlaskom ako se ne ispune njegovi ugovorni zahtjevi.

“Možda su angažirali Alexandera Nubela malo prerano. Čuli ste da su mu čak obećane igre”, rekao je Hamann za SkyGermany.

“Ne bih produžio četiri godine, ali Bayern se doveo u ovu poziciju.

“Ako Neuer sada kaže: ‘Ako ne produžimo, ići ću na ljeto’, što je malo vjerojatno, onda bi se Bayern mogao suočiti s problemom da mora uzeti još jednog vratara.

“Zbog toga je Neuer sada u vrlo jakoj poziciji i pokušava to iskoristiti.”

Njemački reprezentativac koji je igrao 92 godine bio je iznerviran što su detalji njegovih zahtjeva, uključujući duljinu nogometni dresovi za djecu prodaja ugovora koji bi želio, procurili u medije, što je izazvalo dodatnu dramu oko vratarske pozicije na Allianz Areni.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *