mbappe dres prodaja Epidemija Covid-19 ozbiljno

mbappe dres prodaja Epidemija Covid-19 ozbiljno je poremetila nogometni kalendar za sezonu 2019-2020., a nekolicina velikih europskih liga bila je prisiljena odgoditi svoje kampanje za tri mjeseca.

Ozbiljnost izbijanja je značila da su lige morale pomaknuti završetak na ljetne mjesece srpanj i kolovoz, što pak znači da će se početak sezone 2020.-21. odgoditi kako bi se igračima omogućio odmor.

Budući da je Premier liga već postavljena za početak 12. rujna, Goal ima sve datume kada će druge velike europske lige započeti i završiti svoje posljednje sezone.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti iza sebe spor početak PSG-a glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho’ u Dortmundu?
Kada će La Liga 2020-21 početi i završiti?
Španjolski prvoligaški prvak Real Madrid spreman je za obranu naslova u La Ligi, a sljedeća sezona počinje 12. rujna, dječji dresovi  a kampanja završava 23. svibnja 2021.

Kada će početi i završiti Serie A 2020-21?
Nije dan službeni datum početka sljedeće sezone Se

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *