liverpool dresovi Ante Miličić – viši pomoćnik

liverpool dresovi Ante Miličić – viši pomoćnik Angea Postecogloua u Socceroosima. Jedan od favorita, no nedavno se obitelj preselio u Hrvatsku.

Arthur Papas – Trener koji je putovao skupljao je iskustvo u pripremama za svoj trenerski proboj. Ovaj 37-godišnjak trenutno je pomoćnik u Saudijskoj Arabiji, a također je imao značajan angažman kao trener u Indiji. Definitivno će se raspravljati kao opcija.

Mark Rudan – Bio je vrlo uspješan trener NPL strane Sydney Uniteda i trenutno radi s Australcima mlađim od 20 godina. Ipak bi mogao biti malo neiskusan za vrhunsku svirku.

Ange Postecoglou -Malo vjerojatno, ali mogao bi ostati bez posla u roku od tjedan dana ako Socceroose eliminira Sirija. U svakom slučaju, odlučio se povući s posla u reprezentaciji nakon Svjetskog prvenstva sljedeće godine i rekao je da želi trenirati u inozemstvu. Ali nikad ne znaš osim ako ne pitaš.

Harry Kewell – Sigurno bi stvorio naslovnice. Trenutačno trenira Crawley Town u engleskoj Ligi Two nakon što je vodio dresovi prodaja Watfordov tim ispod 23 godine. Još je neiskusan i predstavljao bi rizik.