dres barcelona za djecu Otac Barceloninog čudesnog

dres barcelona za djecu Otac Barceloninog čudesnog djeteta Ilaixa Moribe otkrio je da je otkazao let za Manchester baš kad se veznjak trebao pridružiti Cityju 2019. godine.

Moriba je početkom godine imao svoj dugoočekivani seniorski debi za Barcu, a dospio je na naslovnice nakon što je postigao svoj prvi gol za klub u 2-0 pobjedi protiv Osasune 6. ožujka.

Za 18-godišnjaka se sada smatra da će postati zvijezda sljedeće generacije Blaugrane, ali njegov otac tvrdi da je njegova karijera mogla krenuti drugačije da nije intervenirao kada ga je City pokušao potpisati prije dvije godine.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
Što je rečeno?
Mamady Kourouma rekao je za SPORT: ¡°S Barcom, dresovi za djecu pregovori [oko njegovog prvog profesionalnog ugovora] nisu napredovali. Sastali smo se s Txikijem Begiristainom [sportski direktor Man Cityja] i on nam je objasnio cijeli svoj projekt.