nogometni dresovi za djecu prodaja U međuvremenu Tottenham je

nogometni dresovi za djecu prodaja U međuvremenu Tottenham je, čini se, dobio veliki poticaj svojim nadama da će ovog mjeseca osloboditi klupskog rekordnog potpisa Tanguyja Ndombelea, s dvije zvijezde PSG-a koje su francuskom internacionalcu pružile sjajnu podršku.

Talentirani playmaker trenutno trenira sam nakon što se posvađao sa šefom Spursa Antoniom Conteom nakon njegove reakcije na zamjenu u povratničkoj pobjedi u FA kupu nad Morecambeom ranije ovog mjeseca.

Rečeno je da je Conte zainteresiran za rasterećenje?Ndombelea?što je brže moguće, pogotovo jer želi dovesti svoje vlastite potpise.

Međutim, veliki problem s bilo kojim preseljenjem je trenutna plaća 25-godišnjaka od 200.000 funti tjedno.

Za PSG se kaže da je oprezan s takvim preuzimanjem takve figure. Pogotovo za igrača koji je ove sezone u 16 utakmica zabio samo dva gola i jednu asistenciju.

Unatoč tome, Mauricio Pochettino je obožavatelj igrača, koji je stigao u sjeverni London tijekom njegovog mandata 2019. godine.

Trenutačni šef PSG-a želi dodati više kvalitete, a posebno kreativnosti, svom veznom redu – a Ndombele se uklapa u to.

A sada se čini da je izvješće iz “Foot Mercato” bivšeg igrača Lyona dovelo do promjene u Parizu.

Francuski dvojac želi Ndombelea u PSG-u
Navodi se da svlačionica PSG-a želi taj potez. Doista, francuski suigrači Kylian Mbappe i Presnel Kimpembe uvjereni su da Ndombele može napraviti veliki utjecaj.

Odluka sada dolazi na upravni odbor PSG-a. Od njih se očekuje da pokušaju postići povoljni stalni ugovor ili zajam.

A bivši napadač Tottenhama Dimitar Berbatov vjeruje da što prije igrač ode, to bolje.

Rekao je za Betfair: “Situacija za Tanguya Ndombelea nije dobra za njega. Stvari očito ne funkcioniraju.

“Nisam ga vidio da impresionira u Spursima i potrošili su mnogo novca na njega. Nisam dres modric za djecu bio uvjeren kada su potrošili taj novac. Otkako je potpisao nije bilo nastupa da se predomislim. Očito postoji problem.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *