nogometni dresovi za djecu prodaja U međuvremenu Tottenham je

nogometni dresovi za djecu prodaja U međuvremenu Tottenham je, čini se, dobio veliki poticaj svojim nadama da će ovog mjeseca osloboditi klupskog rekordnog potpisa Tanguyja Ndombelea, s dvije zvijezde PSG-a koje su francuskom internacionalcu pružile sjajnu podršku.

Talentirani playmaker trenutno trenira sam nakon što se posvađao sa šefom Spursa Antoniom Conteom nakon njegove reakcije na zamjenu u povratničkoj pobjedi u FA kupu nad Morecambeom ranije ovog mjeseca.

Rečeno je da je Conte zainteresiran za rasterećenje?Ndombelea?što je brže moguće, pogotovo jer želi dovesti svoje vlastite potpise.

Međutim, veliki problem s bilo kojim preseljenjem je trenutna plaća 25-godišnjaka od 200.000 funti tjedno.

Za PSG se kaže da je oprezan s takvim preuzimanjem takve figure. Pogotovo za igrača koji je ove sezone u 16 utakmica zabio samo dva gola i jednu asistenciju.

Unatoč tome, Mauricio Pochettino je obožavatelj igrača, koji je stigao u sjeverni London tijekom njegovog mandata 2019. godine.

Trenutačni šef PSG-a želi dodati više kvalitete, a posebno kreativnosti, svom veznom redu – a Ndombele se uklapa u to.

A sada se čini da je izvješće iz “Foot Mercato” bivšeg igrača Lyona dovelo do promjene u Parizu.

Francuski dvojac želi Ndombelea u PSG-u
Navodi se da svlačionica PSG-a želi taj potez. Doista, francuski suigrači Kylian Mbappe i Presnel Kimpembe uvjereni su da Ndombele može napraviti veliki utjecaj.

Odluka sada dolazi na upravni odbor PSG-a. Od njih se očekuje da pokušaju postići povoljni stalni ugovor ili zajam.

A bivši napadač Tottenhama Dimitar Berbatov vjeruje da što prije igrač ode, to bolje.

Rekao je za Betfair: “Situacija za Tanguya Ndombelea nije dobra za njega. Stvari očito ne funkcioniraju.

“Nisam ga vidio da impresionira u Spursima i potrošili su mnogo novca na njega. Nisam dres modric za djecu bio uvjeren kada su potrošili taj novac. Otkako je potpisao nije bilo nastupa da se predomislim. Očito postoji problem.”