dječji dresovi kompleti Wolvesi su navodno dali veznjaku Rubenu Nevesu

dječji dresovi kompleti Wolvesi su navodno dali veznjaku Rubenu Nevesu cijenu od 40 milijuna funti usred transfernih veza s Manchester Unitedom i Arsenalom.

Središnji veznjak je ove sezone upisao 19 prvoligaških nastupa za klub Molineux. Upisao je dva gola – jedan u pobjedi od 3-2 u listopadu nad Aston Villom, a drugi u pobjedi od 2-1 protiv Brentforda prošli put.

Neves ima smisla za postizanje golova izvan šesnaesterca, a učinio je to i protiv Beesa, prošavši desnom nogom Jonasa Lossla i Wolvesima donio sva tri boda.

Stalno je prisutan u prvoj momčadi Wanderersa otkako se pridružio iz Porta u srpnju 2017. Međutim, veze s Unitedom i Arsenalom se zahuktavaju.

Izvješće The Suna od 6. siječnja navodi da su Crveni vragovi ‘odlučni’ da ga odvedu na Old Trafford. Čini se da privremeni šef Ralf Rangnick želi pojačati svoje opcije u sredini, a Neves je idealno rješenje.

Zasebno ažuriranje Evening Standarda tvrdi da je portugalski reprezentativac na užem izboru od četvorice igrača za pojačanja u vezi s Arsenalom.

Ruben Neves u užem izboru od četiri igrača
Tehnički direktor Topnika Edu također gleda na Arthura iz Juventusa, Douglasa Luiza iz Aston Ville i zvijezdu Lyona Bruna Guimaraesa. Međutim, potonji je na pragu pridruživanja Newcastleu i danas će proći liječnički pregled.

Sun se sada vraća glasinama o transferu i otkriva da Wolvesi ‘čvrsto stoje’ oko Nevesa. Neće prihvatiti ponude u vrijednosti od 35 milijuna funti ovog mjeseca, kao što je ranije sugerirano, i umjesto toga žele 40 milijuna funti.

Tim Bruna Lagea očito je uvjeren da će ovo odbiti United i Arsenal.

Wolvesi su također ciljali na kvalifikacije za Europu nakon što liverpool dresovi prodaja su došli do osmog mjesta na tablici s tri uzastopne pobjede u Premier ligi. To bi im pomoglo klubu u pokušaju da zadrže Nevesa.