detsky futbalovy dres s menom Prekvapivá správa podrobne uviedla

detsky futbalovy dres s menom Prekvapivá správa podrobne uviedla, ako superhviezda Paríža Saint-Germain Lionela Messiho jeho rodina dôrazne vyzýva, aby sa na konci sezóny vrátil do Barcelony.

Messi vydáva správu po nakazení Covid-19

Podľa denníka El Nacional citovaného denníkom Daily Mirror Argentínčanovi manželka Antonela Roccuzzo povedala, že by sa radšej vrátila do Barcelony po tom, čo sa snažila prispôsobiť životu v Paríži.

Predpokladá sa, že pomalý štart 34-ročného hráča do života v PSG bol znásobený tým, že jeho blízki bojovali o to, aby sa usadili vo Francúzsku kvôli poveternostným podmienkam a jazykovej bariére.

Messi sa pripojil k gigantom Ligue 1 v auguste minulého roka po tom, čo katalánska strana dala jasne najavo, že s ním nebude môcť obnoviť zmluvu, a to aj napriek tomu, že prezident Joan Laporta dlho naliehal, že jeho zmluva bude predĺžená.

Kliknutím na galériu nižšie zobrazíte niekoľko obrázkov Messiho rodinného domu v Barcelone:

K tomuto záveru sa dospelo po tom, čo sa šéf Barcelony rozhodol neprijať zmluvu s La Ligou, ktorá by umožnila klubu získať dostatok financií na to, aby pokryl Messiho platové požiadavky.

Zatiaľ čo po jeho príchode do Francúzska vládlo vzrušenie a očakávanie, sedemnásobný víťaz Zlatej lopty utrpel niekoľko zranení, ktoré mu sťažili nájsť nejaký impulz.

Messi tiež nedávno ochorel po tom, čo sa nakazil COVID-19, kvôli čomu vynechal posledné tri zápasy PSG vo všetkých súťažiach.

Jeho dlhoročný partner ho teraz údajne tlačí k senzačnému návratu do Barcelony, pričom správa tvrdí, že hlavný tréner Blaugrana Xavi Hernandez a veterán pravý obranca Dani Alves sa tiež dres real madrid s vlastnym menom snažia presvedčiť Messiho, aby urobil tento krok.