klubovi dresovi Senzacionalna godina za Chelsea koja je započela angažiranjem

klubovi dresovi Senzacionalna godina za Chelsea koja je započela angažiranjem Thomasa Tuchela koji je četiri mjeseca kasnije osigurao drugi naslov UEFA Lige prvaka.

Na domaćem terenu, naslijedio je momčad koja je bila osma na tablici i stavio ih među željena četiri najbolja kako bi zaključio polusezonu koja realno nije mogla biti bolja. Druga polovica godine otklonila je svaku sumnju da je Chelsea pod vodstvom Tuchela momčad koja se bori za naslov.

Navijači imaju tendenciju podcjenjivati ​​uspjeh bilo kojeg menadžera Chelseaja i otpisivati ​​ga na temelju toga koliko je “lako” imati tako jaku momčad za rad, ali načina na koji Nijemac planira, rotira i prilagođava se svojoj masivnoj skupini kvalitetnih igrača trebao bi svaki navijač i neutralac klimati glavom.

Novogodišnja odluka: Vratite se čvrstoj obrani. Porast broja primljenih golova u drugom dijelu godine bio je ono što ih je koštalo dobivanja ocjene A+.

Gotovo je kompliment Jurgenu Kloppu da još jedna kvalitetna godina za Liverpool ne donosi pune ocjene.

Iako tim još uvijek radi na stvarno visokom standardu, istina je da Redsi nisu osvojili nijedno srebro u 2021. Ovih dana, to će uvijek biti razočaravajuće.

Mogu ukazati na užasan niz ozljeda koje su im naškodile izazovu naslova prošle sezone (postoji dobar argument koji kaže da su obavili dobar posao završivši samo među prva četiri), ali pad u ligi praćen izlasci u nokaut protiv Manchester Uniteda, Arsenala i Real Madrida trebali bi ih natjerati da više razmišljaju o tome što su propustili više nego o onome što su postigli.

Novogodišnja odluka: izgradite veću dubinu u momčadi. AFCON bi im tottenham dresovi mogao grubo probuditi kako izgleda život bez Mohameda Salaha, Sadia Manea i drugih. Moraju dodati više dubine kako bi zajamčili korak s Manchester Cityjem i Chelseajem.