dječji dresovi Škotski trener je u potrazi za novim brojem

dječji dresovi Škotski trener je u potrazi za novim brojem devet otkako je Sebastien Haller napustio istočni London prije više od godinu dana.

A Nunez izgleda kao idealan kandidat. Ove je sezone zabio 20 golova u 26 nastupa u svim natjecanjima.

Moyes još uvijek ima alternativne opcije. Jedan od frontmana za kojim je jako tragao je Hugo Ekitike iz Reimsa, koji je osvojio osam puta u 10 utakmica Ligue 1.

No, francuski klub za njega želi više od 25 milijuna funti, unatoč činjenici da ima samo 19 godina.

Izvještaj Sky Sportsa također dodaje da se napadač Toulousea Rhys Healey sada pojavio kao potencijalna meta.

27-godišnji Englez bio bi puno jeftinija opcija iz Ligue 2 Bordeauxa.

West Ham blizu drugog posla
U međuvremenu, West Ham je također blizu dovršetka potpisivanja Marseilleovog braniča Duje Ćalete-Cara? nakon što su napravljeni kompromisi oko posla.

Hammerse se dugo povezivalo s 25-godišnjim centarhalfom, a Moyes je veliki obožavatelj.

Ali nisu se uspjeli dogovoriti o predloženom prelasku na East End. Prijestolnica se nadala da će golemog stopera osigurati na posudbi.

Međutim, L’OM su bili spremni prihvatiti ponude samo za njegov stalni odlazak sa Stade Velodromea. Mislilo se da će to smanjiti šanse West Hama da pogodi svoju metu.

Ali francuski novinar Marc Mechenoua sada je neymar dres prodaja podigao poklopac na trenutno stanje stvari. Pišući za Goal France, on sugerira da su tri ključna elementa u dogovoru sada dogovorena…

dječji dresovi kompleti Wolvesi su navodno dali veznjaku Rubenu Nevesu

dječji dresovi kompleti Wolvesi su navodno dali veznjaku Rubenu Nevesu cijenu od 40 milijuna funti usred transfernih veza s Manchester Unitedom i Arsenalom.

Središnji veznjak je ove sezone upisao 19 prvoligaških nastupa za klub Molineux. Upisao je dva gola – jedan u pobjedi od 3-2 u listopadu nad Aston Villom, a drugi u pobjedi od 2-1 protiv Brentforda prošli put.

Neves ima smisla za postizanje golova izvan šesnaesterca, a učinio je to i protiv Beesa, prošavši desnom nogom Jonasa Lossla i Wolvesima donio sva tri boda.

Stalno je prisutan u prvoj momčadi Wanderersa otkako se pridružio iz Porta u srpnju 2017. Međutim, veze s Unitedom i Arsenalom se zahuktavaju.

Izvješće The Suna od 6. siječnja navodi da su Crveni vragovi ‘odlučni’ da ga odvedu na Old Trafford. Čini se da privremeni šef Ralf Rangnick želi pojačati svoje opcije u sredini, a Neves je idealno rješenje.

Zasebno ažuriranje Evening Standarda tvrdi da je portugalski reprezentativac na užem izboru od četvorice igrača za pojačanja u vezi s Arsenalom.

Ruben Neves u užem izboru od četiri igrača
Tehnički direktor Topnika Edu također gleda na Arthura iz Juventusa, Douglasa Luiza iz Aston Ville i zvijezdu Lyona Bruna Guimaraesa. Međutim, potonji je na pragu pridruživanja Newcastleu i danas će proći liječnički pregled.

Sun se sada vraća glasinama o transferu i otkriva da Wolvesi ‘čvrsto stoje’ oko Nevesa. Neće prihvatiti ponude u vrijednosti od 35 milijuna funti ovog mjeseca, kao što je ranije sugerirano, i umjesto toga žele 40 milijuna funti.

Tim Bruna Lagea očito je uvjeren da će ovo odbiti United i Arsenal.

Wolvesi su također ciljali na kvalifikacije za Europu nakon što liverpool dresovi prodaja su došli do osmog mjesta na tablici s tri uzastopne pobjede u Premier ligi. To bi im pomoglo klubu u pokušaju da zadrže Nevesa.

detsky futbalovy dres s menom Prekvapivá správa podrobne uviedla

detsky futbalovy dres s menom Prekvapivá správa podrobne uviedla, ako superhviezda Paríža Saint-Germain Lionela Messiho jeho rodina dôrazne vyzýva, aby sa na konci sezóny vrátil do Barcelony.

Messi vydáva správu po nakazení Covid-19

Podľa denníka El Nacional citovaného denníkom Daily Mirror Argentínčanovi manželka Antonela Roccuzzo povedala, že by sa radšej vrátila do Barcelony po tom, čo sa snažila prispôsobiť životu v Paríži.

Predpokladá sa, že pomalý štart 34-ročného hráča do života v PSG bol znásobený tým, že jeho blízki bojovali o to, aby sa usadili vo Francúzsku kvôli poveternostným podmienkam a jazykovej bariére.

Messi sa pripojil k gigantom Ligue 1 v auguste minulého roka po tom, čo katalánska strana dala jasne najavo, že s ním nebude môcť obnoviť zmluvu, a to aj napriek tomu, že prezident Joan Laporta dlho naliehal, že jeho zmluva bude predĺžená.

Kliknutím na galériu nižšie zobrazíte niekoľko obrázkov Messiho rodinného domu v Barcelone:

K tomuto záveru sa dospelo po tom, čo sa šéf Barcelony rozhodol neprijať zmluvu s La Ligou, ktorá by umožnila klubu získať dostatok financií na to, aby pokryl Messiho platové požiadavky.

Zatiaľ čo po jeho príchode do Francúzska vládlo vzrušenie a očakávanie, sedemnásobný víťaz Zlatej lopty utrpel niekoľko zranení, ktoré mu sťažili nájsť nejaký impulz.

Messi tiež nedávno ochorel po tom, čo sa nakazil COVID-19, kvôli čomu vynechal posledné tri zápasy PSG vo všetkých súťažiach.

Jeho dlhoročný partner ho teraz údajne tlačí k senzačnému návratu do Barcelony, pričom správa tvrdí, že hlavný tréner Blaugrana Xavi Hernandez a veterán pravý obranca Dani Alves sa tiež dres real madrid s vlastnym menom snažia presvedčiť Messiho, aby urobil tento krok.

klubovi dresovi Senzacionalna godina za Chelsea koja je započela angažiranjem

klubovi dresovi Senzacionalna godina za Chelsea koja je započela angažiranjem Thomasa Tuchela koji je četiri mjeseca kasnije osigurao drugi naslov UEFA Lige prvaka.

Na domaćem terenu, naslijedio je momčad koja je bila osma na tablici i stavio ih među željena četiri najbolja kako bi zaključio polusezonu koja realno nije mogla biti bolja. Druga polovica godine otklonila je svaku sumnju da je Chelsea pod vodstvom Tuchela momčad koja se bori za naslov.

Navijači imaju tendenciju podcjenjivati ​​uspjeh bilo kojeg menadžera Chelseaja i otpisivati ​​ga na temelju toga koliko je “lako” imati tako jaku momčad za rad, ali načina na koji Nijemac planira, rotira i prilagođava se svojoj masivnoj skupini kvalitetnih igrača trebao bi svaki navijač i neutralac klimati glavom.

Novogodišnja odluka: Vratite se čvrstoj obrani. Porast broja primljenih golova u drugom dijelu godine bio je ono što ih je koštalo dobivanja ocjene A+.

Gotovo je kompliment Jurgenu Kloppu da još jedna kvalitetna godina za Liverpool ne donosi pune ocjene.

Iako tim još uvijek radi na stvarno visokom standardu, istina je da Redsi nisu osvojili nijedno srebro u 2021. Ovih dana, to će uvijek biti razočaravajuće.

Mogu ukazati na užasan niz ozljeda koje su im naškodile izazovu naslova prošle sezone (postoji dobar argument koji kaže da su obavili dobar posao završivši samo među prva četiri), ali pad u ligi praćen izlasci u nokaut protiv Manchester Uniteda, Arsenala i Real Madrida trebali bi ih natjerati da više razmišljaju o tome što su propustili više nego o onome što su postigli.

Novogodišnja odluka: izgradite veću dubinu u momčadi. AFCON bi im tottenham dresovi mogao grubo probuditi kako izgleda život bez Mohameda Salaha, Sadia Manea i drugih. Moraju dodati više dubine kako bi zajamčili korak s Manchester Cityjem i Chelseajem.