nogometni dresovi Objavljeno je da je legenda Manchester Uniteda Wayne Rooney

nogometni dresovi Objavljeno je da je legenda Manchester Uniteda Wayne Rooney “uživo kandidat” za menadžersku poziciju u Premier ligi.

Mourinho prišao sa strane EPL-a?

Nakon otpuštanja Rafaela Beniteza u Evertonu tijekom vikenda, bivši napadač Crvenih vragova pojavio se kao pravi kandidat za upražnjenu ulogu zbog svoje veze s Toffeesima.

Rooney, akademski proizvod kluba iz Merseysidea, trenutno je zadužen za Derby County u Engleskom prvenstvu, gdje Rams nastoji prkositi uvjerenju izbjegavanjem ispadanja.

Ekipa Championshipa je ranije ove sezone oduzeta 21 bod nakon što je ušla u administraciju u rujnu i zbog kršenja financijskih pravila Engleske nogometne lige (EFL).

Evo još nekih menadžera koji su otpušteni ove sezone:

Unatoč tim prije spomenutim izazovima, Rooneyjeva momčad uspjela se izvući s posljednjeg mjesta na tablici, iako 24. Barnsley ima dvije utakmice u zaostatku.

Prema novinaru Sky Sportsa, Kavehu Solhekolu, 36-godišnjak bi bio spreman prihvatiti ponudu Evertona ako ona stigne, a njegov bivši suigrač Rio Ferdinand dao je savjet svom bivšem kolegi da prihvati posao.

“Prihvaćate posao u trenu (ako ste Rooney)”, rekao je na svom YouTube kanalu Vibe with Five.

“Kad bi mogao po svome, siguran sam da bi rekao: ‘Slušaj, zadrži Velikog dybala dres dječji Dunca (Duncan Ferguson) kao privremenog, pusti me da zadržim Derby i bit ću tamo na ljeto’, ali to je vrlo malo vjerojatno.

“(Mendžer Belgije Roberto) Martinez mora odustati od odlaska na Svjetsko prvenstvo (s Belgijom). Možete vidjeti Rooneyja, klub iz dječaštva, a Big Dunc je njegov drug, njegov idol koji odrasta, poznaje tkivo kluba.”