dresovi sa imenom Lionel Messi je rekao neke ljubazne stvari

dresovi sa imenom Lionel Messi je rekao neke ljubazne stvari o početku života dugogodišnjeg rivala Cristiana Ronalda u Manchester Unitedu, unatoč tome što su nastupi momčadi rezultirali otkazom Ole Gunnara Solskjaera.

Ronaldo optužen da je poremetio Solskjaerove planove

Argentinac je dao kratku ocjenu načina na koji se bivši talisman Real Madrida ponašao od povratka u Crvene vragove u kolovozu.

Unatoč tome što se United ove sezone mučio, posebno na domaćem terenu, Messi je primijetio da njegov bivši suparnik iz LaLige nije imao problema s prilagođavanjem na život u Engleskoj sa svojom uobičajenom formom za golove.

“United je vrlo jaka momčad s odličnim igračima. Cristiano je već poznavao klub, ali on je u drugoj fazi i sada se prilagodio na impresivan način”, rekao je Messi za Marcu.

“Od početka je zabijao golove kao i uvijek i nije imao problema s prilagodbom.

“U Premier ligi nije tako dobro kao što smo svi mislili, ali to je jako teško i ujednačeno natjecanje u kojem se stvari dosta okreću.

“Nakon prosinca to se jako mijenja i svašta se može dogoditi.”

Ronaldo je zabio devet golova u 13 nastupa od svog dres barcelona za djecu velikog povratka među 20-struki prvak Engleske, a bit će u akciji večeras kada United igra protiv Villarreala u UEFA Ligi prvaka.