dresovi za nogomet FIFA je objavila konačne kandidate za ovogodišnji

dresovi za nogomet FIFA je objavila konačne kandidate za ovogodišnji FIFPRO World XI, ali iznenađujuće nije bilo mjesta za Egipat i zvijezdu Liverpoola Mohameda Salaha.

UCL tim grupne faze otkriven, CR7 odbijen!

Salah je bio jedan od istaknutih igrača za Liverpool ove godine, jer je završio kampanju 2020/21 s 31 golom i šest asistencija kako bi pomogao Redsima koji su bili razoreni ozljedama da završe među prva četiri.

Ova sezona nije bila ništa drugačija za Egipćanina, koji je već postigao 21 gol i devet asistencija za Redse, ali to nije bilo dovoljno da uđe u konačni uži izbor od 23 igrača za Svjetsko XI.

Salahovi suigrači iz Redsa Alisson Becker i Trent Alexander-Arnold uspjeli su uspjeti, dok je Chelseajev vratar Edouard Mendy bio jedini uključeni afrički igrač.

U nastavku pogledajte FIFA FIFPRO World XI za 2020.:

Dok za osvajača Ballon d’Or glasaju novinari, stvarni nogometaši biraju za FIFPRO World XI.

Konačna momčad World XI bit će objavljena 17. siječnja 2022. dybala dresovi prodaja na ceremoniji dodjele najboljih FIFA-inih nogometnih nagrada.

nogometni dresovi Objavljeno je da je legenda Manchester Uniteda Wayne Rooney

nogometni dresovi Objavljeno je da je legenda Manchester Uniteda Wayne Rooney “uživo kandidat” za menadžersku poziciju u Premier ligi.

Mourinho prišao sa strane EPL-a?

Nakon otpuštanja Rafaela Beniteza u Evertonu tijekom vikenda, bivši napadač Crvenih vragova pojavio se kao pravi kandidat za upražnjenu ulogu zbog svoje veze s Toffeesima.

Rooney, akademski proizvod kluba iz Merseysidea, trenutno je zadužen za Derby County u Engleskom prvenstvu, gdje Rams nastoji prkositi uvjerenju izbjegavanjem ispadanja.

Ekipa Championshipa je ranije ove sezone oduzeta 21 bod nakon što je ušla u administraciju u rujnu i zbog kršenja financijskih pravila Engleske nogometne lige (EFL).

Evo još nekih menadžera koji su otpušteni ove sezone:

Unatoč tim prije spomenutim izazovima, Rooneyjeva momčad uspjela se izvući s posljednjeg mjesta na tablici, iako 24. Barnsley ima dvije utakmice u zaostatku.

Prema novinaru Sky Sportsa, Kavehu Solhekolu, 36-godišnjak bi bio spreman prihvatiti ponudu Evertona ako ona stigne, a njegov bivši suigrač Rio Ferdinand dao je savjet svom bivšem kolegi da prihvati posao.

“Prihvaćate posao u trenu (ako ste Rooney)”, rekao je na svom YouTube kanalu Vibe with Five.

“Kad bi mogao po svome, siguran sam da bi rekao: ‘Slušaj, zadrži Velikog dybala dres dječji Dunca (Duncan Ferguson) kao privremenog, pusti me da zadržim Derby i bit ću tamo na ljeto’, ali to je vrlo malo vjerojatno.

“(Mendžer Belgije Roberto) Martinez mora odustati od odlaska na Svjetsko prvenstvo (s Belgijom). Možete vidjeti Rooneyja, klub iz dječaštva, a Big Dunc je njegov drug, njegov idol koji odrasta, poznaje tkivo kluba.”

dresovi sa imenom Lionel Messi je rekao neke ljubazne stvari

dresovi sa imenom Lionel Messi je rekao neke ljubazne stvari o početku života dugogodišnjeg rivala Cristiana Ronalda u Manchester Unitedu, unatoč tome što su nastupi momčadi rezultirali otkazom Ole Gunnara Solskjaera.

Ronaldo optužen da je poremetio Solskjaerove planove

Argentinac je dao kratku ocjenu načina na koji se bivši talisman Real Madrida ponašao od povratka u Crvene vragove u kolovozu.

Unatoč tome što se United ove sezone mučio, posebno na domaćem terenu, Messi je primijetio da njegov bivši suparnik iz LaLige nije imao problema s prilagođavanjem na život u Engleskoj sa svojom uobičajenom formom za golove.

“United je vrlo jaka momčad s odličnim igračima. Cristiano je već poznavao klub, ali on je u drugoj fazi i sada se prilagodio na impresivan način”, rekao je Messi za Marcu.

“Od početka je zabijao golove kao i uvijek i nije imao problema s prilagodbom.

“U Premier ligi nije tako dobro kao što smo svi mislili, ali to je jako teško i ujednačeno natjecanje u kojem se stvari dosta okreću.

“Nakon prosinca to se jako mijenja i svašta se može dogoditi.”

Ronaldo je zabio devet golova u 13 nastupa od svog dres barcelona za djecu velikog povratka među 20-struki prvak Engleske, a bit će u akciji večeras kada United igra protiv Villarreala u UEFA Ligi prvaka.

nogometni dresovi komplet Privremeni glavni trener Manchester Uniteda

nogometni dresovi komplet Privremeni glavni trener Manchester Uniteda Ralf Rangnick optimističan je u pogledu trenutne sreće svoje momčadi dok se zvjezdani veznjak Paul Pogba vraća nakon ozljede unatoč neizvjesnosti oko igračeve budućnosti u klubu.

Izvješće: Martial odgovara na ponude EPL-a

Francuska zvijezda vratio se treninzima ovog tjedna nakon 11-tjedne odsutnosti za United nakon ozljede bedra koju je zadobio dok je predstavljao svoju zemlju u studenom prošle godine.

S Francuzovim ugovorom vrijednim 290 000 funti (6,1 milijun R) tjedno koji se zaključuje na kraju tekuće kampanje, Rangnick je sada sugerirao da će Pogba biti “visoko motiviran” da postane što privlačniji za druge europske klubove to bi moglo biti za njega.

Glavni trener Crvenih vragova naizgled vjeruje da bi ova situacija mogla biti obostrano korisna za obje strane jer bi Pogbina prijavljena ambicija da osvoji unosan posao na drugom mjestu mogla biti pokretačka snaga veznjaka koji proizvodi njegovu najbolju formu za United u posljednjim mjesecima njegovog ugovora.

Evo 10 najskupljih transfera u ovom siječanjskom prijelaznom roku do sada:

“Za mene nije pitanje ima li igraču ugovor koji istječe, pitanje je koliko još želi biti dio ove grupe, koliko se još uvijek osjeća emocionalno i fizički na brodu?” rekao je Rangnick, prenosi The Independent.

“Sve dok je to slučaj, zašto Paul ne bi (igrao) sada nakon dva i pol mjeseca ozljede, sada opet u potpunoj formi, a također se želi pojaviti.

Mourinho prišao sa strane EPL-a?

“Želi pokazati navijačima, upravi, cijelom svijetu kakav igrač dresovi bayern munchen može biti, pa čak i ako je samo da pokaže dovoljno za novi ugovor negdje drugdje, bit će jako motiviran za to, a zašto bih onda ja ne glumiti ga?”