nogometni dresovi za djecu prodaja Phillipe Coutinho zabio

nogometni dresovi za djecu prodaja Phillipe Coutinho zabio je gol i asistenciju u svom povratku u Premier ligu dok je Aston Villa u subotu navečer uništila Manchester Unitedovu četvoricu najboljih.

Man United je ostao bez Cristiana Ronalda zbog ozljede kuka, jer su Crveni vragovi napravili tri prisilne promjene, s Lukeom Shawom i Scottom McTominayem suspendiranim dok je Marcus Rashford imao mrtvu nogu, a Phillippe Coutinho je bio na klupi Ville nakon posudbe iz Barcelona.

Podružnici Ralfa Rangnicka odlično su započeli nakon što su otvorili u šestoj minuti zahvaljujući urlaju vratara Ville Emiliana Martineza, koji je pitomim udarcem Brune Fernandesa probio kroz noge.

United je hvatao utakmicu za vrat, ali Martinez se iskupio s dvije velike obrane unutar prvih pola sata kako bi odbio Masona Greenwooda u dva odvojena navrata.

Villa ew potpisuje Lucas Digne dobro je ubacio na blisku stativu Emiliano Buendia, ali ga je odbio vratar David de Gea, a pred stanku poluvremena bek je ispalio poluvolej koji je ugušio De Gea.

Igra se otvarala s kraja na kraj u uvodnim izmjenama druge strofe, s Martinezom i De Geom koji su izvlačili goleme obrane.

Fernandes je na kraju udvostručio vodstvo Rangnickovih ljudi u 67. minuti kliničkim udarcem u krov mreže nakon što je Fred osvojio posjed visoko na terenu i postavio Portugalca.

Gerrard je na kraju doveo Coutinha za svoj debi netom nakon toga umjesto Morgana Sansona za svježe noge u veznom redu, a Jacob Ramsey je povukao gol 13 minuta prije vremena zadivljujućim udarcem u gornji kut nakon odbijenog dodavanja Brazilca.

Coutinho je postigao izjednačenje za Villu u posljednjih osam minuta jednostavnim pogotkom iz blizine nakon što je Ramsey prošao na gol po lijevom boku.

Utakmica se otvarala u zadnjim minutama, s obje strane mbappe dres prodaja u potrazi za pobjednikom, ali nijedna nije mogla dobiti čiste prilike jer su se namirila za dio plijena.