dresovi prodaja Sergio Ramos postigao je svoj prvi gol

dresovi prodaja Sergio Ramos postigao je svoj prvi gol za Paris Saint-Germain, koji je u nedjelju navečer upisao pobjedu nad Reimsom 4-0 u Ligue 1 akciji.

Lionel Messi se vratio u dnevni sastav, ali je imenovan samo na klupi, dok su Angel di Maria, Mauro Icardi i Kylian Mbappé nastavili s napadima.

Publici Mauricija Pochettina dominirali su od početka, ali ih je iznevjerio njihov udarac kada je Di Maria pogodio u 15. minuti prije nego što je Danilo Periera nekoliko minuta kasnije zabio glavom preko grede.

Reims je uspio napraviti stražnji otvor nešto prije pola sata kada je Bradley Locko silom ušao u kazneni prostor prije nego što je vidio kako mu je Keylor Navas parirao njegov oštri napor.

Nakon razdoblja dominacije, PSG je svoju nagradu dobio minutu prije odmora kada je Marco Verratti pucao iz neposredne blizine nakon što je Icardijev početni udarac blokiran.

PSG je tu dominaciju prenio u drugo poluvrijeme, ali je morao čekati vrijeme utakmice za drugi gol, jer je Sergio Ramos zabio svoj prvi gol za klub udarcem iz neposredne blizine nakon borbe u vrata.

Da stvar bude još gora za Reims, Pochettino je odlučio uvesti Messija tri minute kasnije umjesto Di Marije dok su domaćini pritiskali još golova.

Treći pogodak domaćina postigao je u 67. minuti kada je branič Reimsa Wout Faes skrenuo Verrattijev udarac u vlastiti gol dok je ovaj pokušao očistiti.

Danilo Pereira ušao je u strijelce s 15 minuta do ronaldo dres za djecu juventus kraja kada je veznjak skrenuo loptu nakon dobrog rada Kyliana Mbappea u nadogradnji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *