dječji dresovi akcija obzirom da je Barcelona u siječnju registrirala

dječji dresovi akcija obzirom da je Barcelona u siječnju registrirala tri nova igrača, a Pierre-Emerick Aubameyang već na treningu sa španjolskim velikanom, evo kako bi se katalonski div mogao poredati u nastavku.

Kliknite kroz galeriju iznad da vidite potencijalnu budućnost Barcelone od početka XI!

Prvi potpis Xavija Hernandeza za Blaugranu, Danija Alvesa, možda je stigao u studenom prošle godine, ali je zbog pravila registracije mogao nastupiti za velikana LaLige tek od siječnja.

Iako se možda neće pojaviti u svakoj utakmici pod svojim bivšim suigračem, Brazilac se vratio igrati i prenositi znanje svojim mlađim kolegama tijekom teškog razdoblja za klub koji se bori.

Unatoč svojoj dobi, Alves će vjerojatno imati ključnu ulogu u Barceloni do kraja sezone, jer mu je cilj biti imenovan u brazilsku momčad za Svjetsko prvenstvo 2022. kasnije ove godine.

Pozicionirano, i ovisno o tome koju formaciju Xavi odluči odabrati, 38-godišnjak bi mogao igrati u svojoj uobičajenoj ulozi desnog beka ili na poziciji krilnog beka ako njegov menadžer radije započne s obranom od tri igrača.

Španjolski reprezentativac Ferran Torres, koji je doveden u Barcu iz Manchester Cityja u ugovoru vrijednom 55 milijuna eura (945 milijuna R), mogao bi se pojaviti ispred Alvesa na desnoj strani napada, dok bi nova posudba Adama Traorea mogla odgovarati igranju na suprotnom boku .

Poput Alvesa, Traore se vratio u Barcelonu nakon što je nekoliko godina bio izvan Španjolske, te će biti nestrpljiv da impresionira i učvrsti mjesto u Xavijevom najjačem XI.

Aubameyang je službeno najavljen kao igrač Blaugrane, a afrička superzvijezda vjerojatno će se koristiti kao središnji napadač momčadi, a izvješća sugeriraju da ga njegov novi šef visoko ocjenjuje kao smrtonosnog strijelca.

Mbappe ‘Postigao dogovor’ s Realom

Navodi se da je 32-godišnjak značajno smanjio plaću kako bi ronaldo dres za decu se pridružio klubu, a Arsenal je potvrdio njegov odlazak u utorak navečer prije njegovog predstavljanja u španjolskom vrhu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *