fudbalski dresovi prodaja Bivši branič Manchester Uniteda Gary

fudbalski dresovi prodaja Bivši branič Manchester Uniteda Gary Neville bio je na komentatorskoj dužnosti u dramatičnom okršaju Liverpoola i Tottenhama u Premier ligi u nedjelju poslijepodne. Momčad Jurgena Kloppa povela je u roku od tri minute preko Mohameda Salaha nakon strašnog bekpasa Erica Diera. Mauricio Pochettino je doveo Viktora Wanyamu 78. minuti i kenijski veznjak je samo jednu minutu kasnije postigao nevjerojatno izjednačenje.

Uslijedilo je ludih posljednjih deset minuta u kojima je Harry Kane obranio jedanaesterac prije nego što je Salah postigao prekrasan pogodak u sudačkoj nadoknadi, za naizgled pobijedio u utakmici. Međutim, Virgil van Dijk je dosudio jedanaesterac u 94. minuti, a Kane je pobijedio Lorisa Kariusa na Sjajna utakmica završila je rezultatom 2-2 na Anfieldu – ali Jurgen Klopp je bio ljut na odluku da Spursima dosudi zakašnjeli jedanaesterac. „Bilo je jasno da dvije strane visoke kvalitete očajnički žele pobijediti, ali rezultat je bio jako pod utjecajem linijskim odlukama. Moramo to prihvatiti, tako je – rekao je Klopp za Sky Sports.

“Jesi li ikada čuo? Ne smijem ući u njihovu sobu do pola sata poslije. Bio je čist ofsajd, nevjerojatno, ne znam o čemu su razgovarali.” “Da, Virgil van Dijk ga dira, ali svi znamo da Lamela želi dodir i svi znamo da su bili tako teški prekršaji u prvom poluvremenu i mi nije dobio nijedan prekršaj. To je bila razina današnje utakmice, ali onda takva situacija u zadnjoj minuti? Vau. Htio je biti u sredini interesa i to je. “Imali smo fantastične trenutke, mogli smo se braniti bolje, ali stvorili smo puno šansi. Velike šanse da budem iskren. Ali možeš li kontrolirati utakmicu protiv Tottenhama 90 minuta? Mislim da nije, njihova kvaliteta je previsoka.

“Teško je prihvatiti sve odluke danas.” Reakcija Garyja Nevillea dres liverpoola prodaja na Wanyamov udarac s gromom Wanyama vjerojatno neće postići bolji gol u svojoj karijeri i svima se svidjela reakcija 40-godišnjeg mancunskog stručnjaka. Nije bila previše slična Nevilleovoj poznati komentar za gol Fernanda Torresa protiv Barcelone 2012. Nije prošao nezapaženo na društvenim mrežama i obožavateljima (koji ne navijaju za Liverpool) apsolutno se svidio.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *