online nogometni dresovi Njemačka je upravo rezervirala

online nogometni dresovi Njemačka je upravo rezervirala svoje mjesto u finalu Kupa konfederacija 2017. U nedjelju će se susresti s Čileom nakon što je La Roja sinoć pobijedila Portugal sa 3-0 na jedanaesterce. Golman Claudio Bravo bio je heroj u toj utakmici. Iako u nedjelju navečer nema previše problema, obje momčadi će htjeti pobjedu kako bi podigle svoje samopouzdanje uoči Svjetskog prvenstva sljedećeg ljeta.

Zapravo, Kup konfederacija smatra se zagrijavanjem za događaj sljedeće godine, dajući domaćinima Rusiji priliku da izglade sve probleme koji mogu nastati s putovanjima, logistikom ili stadionima. Također daje natjecateljskim timovima priliku da isprobaju nove taktiku i osoblje, nešto što je Njemačka učinila u posljednjih nekoliko tjedana. Ali ove godine, tu je dodatan sloj testiranja. Ne od strane bilo koje momčadi, nego od same FIFA-e. Upravno tijelo nogometa odlučilo je suditi video pomoćnim sucima (VAR), s namjerom da ga u budućnosti uvede u igru. Odluka je to koju su željno iščekivali mnogi koji se bave nogometom, a neki igrači, menadžeri i navijači konačno su ostvarili svoju želju.

Naravno, nije prošlo bez kontroverzi. Samo u posljednjih nekoliko tjedana mnogima je za oko zapelo niz pogrešnih odluka koji se pitaju zašto se greške još uvijek događaju.
Glavni sudac za Kamerun i Njemačku uspio je zbuniti dvojicu igrača i izbaciti pogrešnog, dok jučerašnji sudac nije dosudio penal za Čile. A u četvrtak, na utakmici Njemačke i Meksika, bilo je još više kontroverzi. .

Timo Werner postigao je nešto što je izgledalo kao ofsajd gol, ali mu je također odbijen i vlastiti penal. Na kraju, to je malo značilo jer su svjetski prvaci ionako pobijedili 4-1. Ipak, Twitter je brzo reagirao na još više neuspjeha iz VAR-a. Evo nekih od najboljih tweetova. FIFA će se nadati da će nedjeljno posljednje kolo turnira završiti bez ikakvih grešaka. Naravno, bolje ih je popraviti sada nego za godinu dana, kada će manchester city dresovi prodaja sve oči opet biti uprte u Rusiju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *