nogometni dresovi online Kako si klub uopće može priuštiti da potroši

nogometni dresovi online Kako si klub uopće može priuštiti da potroši 222 milijuna eura na jednog igrača? To je pitanje koje svi postavljaju nakon što izvješća sugeriraju da je Paris Saint-Germain na rubu potpisa s Neymarom za točan iznos. Uz UEFA-in Financial Fair Play (FFP) pravila koja govore da klubovi mogu potrošiti samo do 5 milijuna eura više nego što zarađuju u tri godine, kako Ligue 1 može povući dogovor bez kršenja propisa?

Pa, predsjednik Barce Josep Maria Bartomeu ne misli da je moguće da PSG pokrene Neymarovu klauzulu o oslobađanju bez kršenja FFP propisa.”Ima ugovor za nadolazeće četiri godine i, naravno, računamo na njega”, rekao je Bartomeu. “On je dio našeg tima. On je dio ovog [napadajućeg] trozuba [s Messijem i Luisom Suarezom].”Ove je klauzule nemoguće aktivirati ako želite poštivati ​​financijski fair play. Ako se netko ne želi pridržavati, onda se to naravno može aktivirati.”

PSG-ov genijalan plan Ali PSG ima plan. U pravilima FFP-a također stoji da klubovi mogu premašiti 5 milijuna eura tijekom tri godine ako je “u cijelosti pokriven izravnim doprinosom/plaćanjem od vlasnika kluba ili povezane osobe . Time se sprječava nakupljanje neodrživog duga.” Stoga će, prema Marci, francuski klub platiti 222 milijuna eura putem osobnog sponzorstva Katara. Vlasnici kluba razmatraju “mogućnost sponzorskog ugovora s Neymarom kroz Oryx Qatar Sports Investments, njegov investicijski fond koji je, zapravo, upravljačko tijelo PSG-a, katarskog vlasništva.”

Kao rezultat toga, vjeruju da 222 milijuna eura neće utjecati na klupske račune i da spada u FFP propise. Također su otkriveni detalji o potencijalnom Neymarovom ugovoru s PSG-om. Prema istom izvješću, Neymar će potpisati šestogodišnji ugovor, s 30 milijuna eura godišnje – koliko će Lionel Messi zaraditi kada potpiše svoj novi ugovor. Također, vjeruje se da će pokupiti ludih 40 eura milijuna unaprijed kad se preseli dresovi klubova u Parc des Princes.Luda.