nogometni dresovi online Harry Kane iskoristio je posljednji dan 2022

nogometni dresovi online Harry Kane iskoristio je posljednji dan 2022. da saže svoju izvanrednu godinu na jednoj fotografiji. Napadač Spursa uživao je u rekordnoj godini s klubom i državom, postigavši ​​nevjerojatnih 56 golova. Zbog te brojke postao je prvi igrač u europskom vrhu pet liga nadmašiti Lionela Messija i Cristiana Ronalda od 2009.

fotografija ispod: Ovdje s Kaneom vidimo zlatnu kopačku osvojenu ranije ove godine, zajedno s osam meč-lopti koje je ponio kući za ispunjavanje hattricka.Ta brojka znači da je engleski napadač postigao više hattricksa u 2017. nego Messi, Ronaldo i Cavanicombined (sedam ).Bila je to apsolutno nevjerojatna godina za Kanea, koji će se nadati da će zadržati formu u 2018. Mogućnosti se čine beskrajnim jer 24-godišnjak postaje sve bolji i bolji. Sljedeća godina je godina Svjetskog prvenstva, naravno. Kakva bolja prilika za Kanea da dokaže da je jedan od najvećih? Bila je to apsolutno nevjerojatna godina za Kanea, koji će se nadati da će zadržati formu u 2018. Mogućnosti se čine beskrajnim jer 24-godišnjak postaje sve bolji i bolji. Sljedeća godina je godina Svjetskog prvenstva, naravno. Kakva bolja prilika za Kanea da dokaže da je jedan od najvećih? Bila je to apsolutno nevjerojatna godina za Kanea, koji će se nadati da će zadržati formu u 2018. Mogućnosti se čine beskrajnim jer 24-godišnjak postaje sve bolji i bolji. Sljedeća godina je Bracelona dresovi prodaja godina Svjetskog prvenstva, naravno. Kakva bolja prilika za Kanea da dokaže da je jedan od najvećih?

nogometni dresovi online Kako si klub uopće može priuštiti da potroši

nogometni dresovi online Kako si klub uopće može priuštiti da potroši 222 milijuna eura na jednog igrača? To je pitanje koje svi postavljaju nakon što izvješća sugeriraju da je Paris Saint-Germain na rubu potpisa s Neymarom za točan iznos. Uz UEFA-in Financial Fair Play (FFP) pravila koja govore da klubovi mogu potrošiti samo do 5 milijuna eura više nego što zarađuju u tri godine, kako Ligue 1 može povući dogovor bez kršenja propisa?

Pa, predsjednik Barce Josep Maria Bartomeu ne misli da je moguće da PSG pokrene Neymarovu klauzulu o oslobađanju bez kršenja FFP propisa.”Ima ugovor za nadolazeće četiri godine i, naravno, računamo na njega”, rekao je Bartomeu. “On je dio našeg tima. On je dio ovog [napadajućeg] trozuba [s Messijem i Luisom Suarezom].”Ove je klauzule nemoguće aktivirati ako želite poštivati ​​financijski fair play. Ako se netko ne želi pridržavati, onda se to naravno može aktivirati.”

PSG-ov genijalan plan Ali PSG ima plan. U pravilima FFP-a također stoji da klubovi mogu premašiti 5 milijuna eura tijekom tri godine ako je “u cijelosti pokriven izravnim doprinosom/plaćanjem od vlasnika kluba ili povezane osobe . Time se sprječava nakupljanje neodrživog duga.” Stoga će, prema Marci, francuski klub platiti 222 milijuna eura putem osobnog sponzorstva Katara. Vlasnici kluba razmatraju “mogućnost sponzorskog ugovora s Neymarom kroz Oryx Qatar Sports Investments, njegov investicijski fond koji je, zapravo, upravljačko tijelo PSG-a, katarskog vlasništva.”

Kao rezultat toga, vjeruju da 222 milijuna eura neće utjecati na klupske račune i da spada u FFP propise. Također su otkriveni detalji o potencijalnom Neymarovom ugovoru s PSG-om. Prema istom izvješću, Neymar će potpisati šestogodišnji ugovor, s 30 milijuna eura godišnje – koliko će Lionel Messi zaraditi kada potpiše svoj novi ugovor. Također, vjeruje se da će pokupiti ludih 40 eura milijuna unaprijed kad se preseli dresovi klubova u Parc des Princes.Luda.

jeftini dresovi Ako još niste vidjeli Casemirov smiješni volej za Real Madrid

jeftini dresovi Ako još niste vidjeli Casemirov smiješni volej za Real Madrid protiv Napolija u Ligi prvaka, predlažemo da se pomaknete prema dolje da biste ga pogledali prije nego što pročitate ostatak članka. Brazilac je pustio da razbije nezaustavljivim volejem od 25 jardi. proletio je pokraj Pepea Reine kako bi svoju stranu doveo u vodstvo 3-1 na Bernabeuu. To je vrsta gola na koju bi se Cristiano Ronaldo mogao ponositi. Zapravo, portugalska superzvijezda vjerojatno želi da ga je sam postigao – pogotovo jer nije uspio u srijedu se i sam upisati u zapisnik. Zasigurno ne možete kriviti Ronalda što je bio pomalo ljubomoran na obrambenog veznog što je postigao takav gol. Na kraju krajeva, svi bismo željeli postići vrištanja poput Casemira, zar ne? I ta ljubomora se pojavila na treningu u Madridu u petak.

Bivša zvijezda Manchester Uniteda očito je uživala u presretanju Casemirovog dodavanja i to je smatrala savršenim trenutkom za ruganje 24-godišnjaku. Osvajač Zlatne lopte našalio se: “Samo zato što ste zabili taj gol, mislite da ste veliki čovjek!” jer su se oba igrača nasmijala. Ronaldo je vrlo čvrsto vratio Casemira na svoje mjesto. Sjajno. Pogledajte u nastavku: Madrid i Casemiro će morati zaboraviti sve o Ligi prvaka za sada s pet utakmica La Lige između sada i revanš u Napulju.Prva je domaća utakmica protiv Espanyola ovog vikenda prije Valencije (A), Villarreala (A), Las Palmasa (H) i Eibara (A). U trenutku kada se njihov uzvratni okršaj protiv Napolija kreće, dres ronaldo juventus za decu Zinedine Zidaneova momčad imat će dobru ideju hoće li do kraja sezone postati prvaci La Lige.

dresovi online Jorgeu Sampaoliju, Argentina je bila nevjerojatno

dresovi online Jorgeu Sampaoliju, Argentina je bila nevjerojatno uvjerena da je imenovala idealnog trenera za spašavanje njihove kvalifikacijske kampanje za Svjetsko prvenstvo 2018. 57-godišnjak je napustio Sevillu nakon samo jedne sezone, unatoč impresivnoj godini na Ramón Sánchez Pizjuánu, kako bi preuzmi uzde sa svojom voljenom reprezentacijom. ‘Zašto je Argentina pogodila jackpot imenovanjem Sampaolija svjetske klase’, glasio je naslov jednog komentara na Goal.com nakon što je bivši izbornik Čilea potvrđen za novog šefa Argentine. Opći je konsenzus bio da je ovo najbolje moguće imenovanje nakon neuvjerljive čarolije Edgarda Bauze na čelu Albicelestea.

Međutim, nekoliko mjeseci kasnije, a Sampaoli još uvijek traži svoju prvu pobjedu kao argentinskog trenera. Njegovo razdoblje počelo je remijem 0-0 protiv Urugvaja u Montevideu krajem kolovoza, a nakon toga uslijedilo je vrlo razočaravajuće 1 -1 neriješeno protiv Venezuele, na dnu kvalifikacijske skupine za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Americi, u Buenos Airesu, u utorak navečer. Domaćini su pali pogotkom kada je Jhon Murillo pogodio u 51. minuti, ali Sampaolijevi ljudi zapečatili su loš bod zahvaljujući Rolfu Feltscheru gol minuta kasnije.

Argentina propušta veliku prilikuKada pogledate početne postave dotičnih momčadi, nema sumnje da je Argentina trebala pobijediti u utakmici. Dvostruki svjetski prvaci po imenu Mauro Icardi, Javier Mascherano, Angel Di Maria, Paulo Dybala i, naravno, Lionel Messi u njihovoj početnoj postavi. Imali su čak i Sergija Aguera na klupi.

Argentina se previše oslanja na Messijevu magiju Ono što je očigledno je da se Argentina previše oslanja na Messija – i to već godinama. ‘Messidependencia’ je izraz koji se koristi kada se Barcelona oslanja na peterostrukog osvajača Zlatne lopte kako bi je spasila od ljepljivosti situacija, ali je još više primjenjiv za reprezentaciju Argentine.

Argentina pokazuje protiv Venezuele da su tim za jednog čovjeka. A niz isječaka s utakmice u Venezueli pokazuje da je Argentina trenutno momčad s jednim igračem. Odigrava sjajan pas, suigrač potpuno zabrlja… Pada duboko i uništava protivnike s vještinom…Prekrasan…Sami preuzima cijele momčadi…Ako ne završe s kvalifikacijama za finale Svjetskog prvenstva sljedećeg ljeta u Rusiji – trenutno sjede na petom mjestu u svojoj kvalifikacijskoj skupini, na poziciji da dovodi do strašnog play-offa kasnije ove godine, s dva preostala meča – dresovi za decu dybala tada neće biti Messi kriv, to je sigurno.