dječji nogometni dresovi Kada upravljate istim klubom 22 godine

dječji nogometni dresovi Kada upravljate istim klubom 22 godine, sigurno ćete na tom putu ispustiti nekoliko problema s transferom. Dakle, naravno, Arsene Wenger je bio uključen u svoj pošteni dio sumnjivih potpisa tijekom svoja dva desetljeća u Arsenalu. Kao što su Gervinho, Francis Jeffers, Park Chu-Young, Junichi Inamoto i Andre Santos, svi mi padaju na pamet kada su u pitanju pogrešni transferi. Međutim, jedna od nejasnijih Wengerovih transfernih noćnih mora došla je u obliku Amauryja Bischoffa, ime koje navijači Arsenala još dugo neće čuti.

Zarobljavanje Bischoffa je upravo tamo s Kimom Kallstromom kada su u pitanju čudni potezi, a nakon samo četiri nastupa u sjevernom Londonu, postao je nešto kao zaboravljeni čovjek. Kupljeni 2008., portugalski veznjak rođen u Francuskoj stigao je u Englesku s solidnu reputaciju u Werderu iz Bremena, ali užasan rekord ozljeda koji će mu kasnije donijeti nadimak ‘bez koljena’. Mučen ozljedom i objavljen u ArsenalWengerovom intervjuu odmah nakon potpisivanja, samo je sažeo stvari, a Francuz je izjavio: “Amaury je mladi, perspektivni igrač s kojim smo se kockali jer je dugo bio vani.”Moramo ga dovesti na vrlo dobru (kondicijsku) razinu. Ima talenta, ali morat ćemo pričekati dva ili tri mjeseca kako bi bio konkurentan. Imao je dvije operacije na preponama pa je to kockanje njegovog talenta.

Čarolije u Portugalu i njemačkom trećeligašu Wenger je vjerojatno trebao pogriješiti na strani opreza jer je 30-godišnjak na kraju pušten nakon manje od 12 mjeseci u klubu i samo jedne premijerligaške epizode. Nakon srčane boli s Topnicima, Bischoff se vratio u njegov rodni Portugal igrat će u drugoj ligi s Academicom i Avesom prije nego što se prebaci u Njemačku 2012. Za SC Preußen Münster nastupio je preko 100 nastupa u nižim ligama njemačkog nogometa, ali ozljede, nedosljedna forma i crveni kartoni nastavili su ga pratiti karijeru. Sve u svemu, otkako je napustio Arsenal, akumulirao je 12 različitih ozljeda tijekom sedam godina. Portugalac sada živi u njemačkoj trećoj ligi s F.C. Hans Rostock gdje se, iznad svega, čini da konačno uživa u nogometu.

Rekao je za Goal.com na početku sezone: “Dobio sam toplu dobrodošlicu ovdje i sretan sam. Želimo prvo osvojiti 45 bodova i ostati u 3. ligi, ali naš cilj za budućnost je promocija u 2. Ligi. Bundesliga. Uvjeti su ovdje odlični i ovaj klub pripada 2. Bundesligi.” Zapravo, njegova čarolija ide tako dobro da je prošao cijelih 20 dana bez ozljede. Sve najbolje, Amaury. Što misliš, tko je najgori potpis Arsenea Wengera? Recite juventus dresovi prodaja svoje mišljenje u odjeljku za komentare u nastavku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *