nogometni dresovi prodaja Tko bi želio biti stručnjak

nogometni dresovi prodaja Tko bi želio biti stručnjak? Dok se nogometni obožavatelji priključuju da gledaju svoju stranu u akciji svaki tjedan, stručnjaci imaju čast raspravljati o velikim točkama razgovora u igri – stavljajući ih točno na liniju pucanja potencijalnog ismijavanja. To je teže od toga izgleda također. Morate biti sažeti, točni i što je najvažnije, zanimljivi gledateljskoj publici.

Također se moraju najbolje ponašati. Morate zamisliti koliko bi se stvari zahuktale kad bi se Jamie Carragher i Gary Neville posvađali na Sky Sportsu da kamere nisu bile uključene. Michael Owen je sigurno jedan od onih koji se dosta zaglavljuju na društvenim mrežama kad god donese svoju presudu za BT Sport. Ali zamalo je učinio njihovo izvještavanje o Middlesbroughu i Manchester Unitedu u nedjelju popodne malo zanimljivijim. Nakon što su Crveni vragovi pobijedili s 3-1 na Riversideu, Owen je otkrio kako je strastveno govorio o Borovim izgledima za opstanak. Zapravo, kada je razgovarao o njihovim nadolazećim utakmicama, bivši engleski napadač gotovo je zaboravio gdje se nalazi i pustio psovku – pogledajte video ispod. Možete vidjeti Owenov oblik usta kako bi izgovorio nestašnu psovku prije nego što se pametno ispravio. Vrhunski profesionalac.

Njihov 14. poraz u sezoni ostavio im je drugo dno Premier lige i pet bodova od sigurnosti. Nakon što je Aitor Karanka smijenjen ranije ovog tjedna, Steve Agnew bio je privremeno zadužen za poraz od Crvenih vragova i priznao je da želi dobiti posao s punim radnim vremenom.”Naravno. To je klub za koji imam veliku naklonost”, rekla je Agnew.”Zadovoljstvo mi je biti na čelu tima i vidjeti ih kako odgovaraju.

“Znam da ćemo uzeti tu borbenost do kraja sezone.” “Ne mogu biti ponosniji na igrače, borbenost koju su pokazali, a publika je bila vrhunska.” Ako pokažemo tu predanost i takav luka modric dresovi prodaja intenzitet do do kraja sezone imamo realne šanse za ostanak u ovoj ligi.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *