dječji dresovi Uz sve probleme s kojima se Liverpool trenutno suočava

dječji dresovi Uz sve probleme s kojima se Liverpool trenutno suočava, navijači kluba nestrpljivo očekuju transfer Nabyja Keite u klub sljedeće godine. Nakon ljeta nagađanja, Jurgen Klopp konačno je osigurao svoj potpis kada su aktivirali njegovu otpusnu klauzulu, međutim morat će pričekati ljeto 2018. dok službeno ne stiže u klub.Veznjak sa svim akcijama koji može pridonijeti i u obrani i u napadu, Keita je odigrao ključnu ulogu u vođenju RB Leipziga do nevjerojatnog završetka 2. mjesta prošle sezone.

Više crvenih kartona u tako kratkom roku obično bi zabrinulo većinu ljudi; ali većina navijača Liverpoola zapravo je zadovoljna što je otpušten.

Keitini crveni kartoni dodatno su uzbudili navijače liverpool dres prodaja Liverpoola zbog njegovog transfera, jer bi im to omogućilo igrača koji se bori i ne boji se nogom. Ostali to vide kao dokaz da Keita očajnički želi igrati za engleskog velikana i dokaz da pokušava iznuditi potez u siječnju, dok su drugi sretni što dobiva crvene kartone jer ga održava u formi i bez ozljeda. Njihovu reakciju na njegovo posljednje slanje možete pročitati u nastavku: