dresovi prodaja Trenutno ne možete pobjeći od imena Nabil Fekir

dresovi prodaja Trenutno ne možete pobjeći od imena Nabil Fekir.Nakon tjedana glasina koje su povezivale uzbudljivog francuskog veznjaka s prelaskom u Liverpool, činilo se da su Redsi u četvrtak navečer napravili značajan iskorak. Fekir se neće prodati prije Svjetskog prvenstva, izvori i iz Francuske i iz Engleske izvijestili su da se Michael Edwards napokon dogovorio nakon putovanja u Francusku.

Pouzdani izvori poput Paula Joycea iz The Timesa potvrdili su vijest, a Fekirova službena najava trebala bi biti zakazana za petak popodne. Međutim, rano jutros u posao je ubačen ključ, a Lyon je na svom službenom Twitter računu objavio izjavu u kojoj se demantiraju glasine o prijeteći dogovor. Prevedena poruka glasi: “Podaci o transferu Nabila Fekira su lažni.” Olympique Lyonnais kategorički poriče lažne informacije koje su mnogi mediji širili o transferu Nabila Fekira u klub u Liverpoolu. “Sigurno ne Virgil van Dijk 2.0? Izjava je Liverpoolov Twitter dovela do sloma, ali izvještaj Davida Maddocka iz Mirrora potvrdio je obrazloženje iza Lyonovog javnog poricanja. Napisao je: “No, podrazumijeva se da je Lyon kao javno kotirano društvo obvezan osigurati da se odbiju sve informacije koje bi mogle utjecati na cijenu dionica, sve dok se bilo koji posao službeno ne dovrši – a posao neće biti učinjen dok se ne procijene i potvrde rezultati bilo kakvog liječničkog pregleda.

“Oni su također dužni osigurati da nema lažnih izjava o honoraru koji će dobiti, a izvještaji o potencijalnoj cijeni za Fekira jako su se razlikovali u francuskim medijima, što bi objasnilo tu izjavu.” Dakle, tu ste. Fekirov prelazak u Liverpool izgleda kao da je još uvijek na kartama, a Lyon jednostavno čini sve što je u njegovoj moći kako bi zaštitio cijenu svoje dionice prije nego što ugovor postane službeni. Francuz harry kane dresovi prodaja će potpisati petogodišnji ugovor na Anfieldu, čija će plaća biti jednaka velikih 140.000 funti tjedno.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *