nogometni dresovi dječji Cesar Azpilicueta preuzeo je kapetansku vrpcu u četvrtak

nogometni dresovi dječji Cesar Azpilicueta preuzeo je kapetansku vrpcu u četvrtak navečer, ali Maurizio Sarri još uvijek neće potvrditi svog stalnog kapetana Chelseaja. Azpilicueta je počeo na klupi zamjena u PAOK -u, ali je u drugom poluvremenu preuzeo kapetanu od Williana dok je Chelsea počeo svoju Europsku ligu kampanja s pobjedom od 1-0 u Grčkoj. S Garyjem Cahillom, kapetanom pod Sarrijevim prethodnikom Antoniom Conteom, koji nije bio naklonjen i spreman otići u siječnju ako se njegovo izgnanstvo nastavi, postoje intrige oko kapetanije-iako ne od Sarrija koji jedva razmišlja o važna stvar.

Na pitanje je li Azpilicueta sada njegov stalni kapetan, 59-godišnji Talijan rekao je:

Ne sjećam se tko je bio kapetan na početku utakmice. Tko je bio kapetan? Willian.

I u drugom dijelu Azpilicueta. Ne znam. Ne sjećam se. Razumijem da je u Engleskoj važno. Za mene to nije toliko važno.

Imam svoju ideju. Želim razgovarati s igračima i želim razgovarati sa svojim klubom. Ovaj tjedan to nije bilo moguće. Možda će to biti moguće u sljedećih tjedan dana. ”Zanimljivo je to uzeti od šefa kluba koji je sinonim za ‘kapetana, vođu, legendu’ Johna Terryja. Terry je bio kapetan Chelseaja na 580 od svojih 717 nastupa u Bluesu. Caahill je prvi put ove sezone bio u sastavu Plavih, ali nije nastupio u PAOK -u i mogao bi se opet vratiti u sastav za nedjeljni susret Premier lige u West Hamu .

David Luiz odmorio se s putovanja, zajedno s Edenom Hazardom, ronaldo dres za djecu koji je rekao da je umoran nakon pobjede nad Cardiffom od 4: 1. Pedro je umanjio zabrinutost nakon što je u prekidu skinut s ozljedom ramena, ali je sumnja. Mateo Kovačić je manju ozljedu i može opet promašiti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *