dječji dresovi kompleti Chelsea je ranije u subotu završio potpisivanje Jorginha

dječji dresovi kompleti Chelsea je ranije u subotu završio potpisivanje Jorginha, pobijedivši konkurenciju Manchester Cityja za svoj potpis. Talijanski veznjak potpisao je petogodišnji ugovor kako bi se pridružio bivšem šefu Napolija Maurizio Sarri na Stamford Bridgeu. I očito je bio uzbuđen što će mijenjati Serie A za Premier ligu.

“Apsolutno sam presretan što sam ovdje u Chelseaju”, rekao je Jorginho. “Nije lako postati dio tako velike momčadi pa sam jako, jako sretan.” Uzbuđen sam što ću igrati u tako intenzivnoj ligi za momčad to daje sve za igru ​​i pobjedu. “No, što se dogodilo s potezom Manchester Cityja za 26-godišnjaka? Očekivalo se da će Man City zaključiti ugovor s Talijanom, ali Chelsea im je uspio uletjeti pod nos kako bi zapečatio potez .Razlog zašto je Chelsea uspio zaključiti ugovor za reprezentaciju Italije sada se pojavio, što je prilično šokantno. Izvještaj Manchester Evening News-a otkrio je poteze i poteze, te tvrde da je talijanski klub ‘maltretirao’ Jorginha da odabere Chelsea umjesto Man Cityja. Ovo je dovelo do bijesa Man Cityja zbog načina na koji se transfer odigrao.

Izvješće glasi: “Plavi vjeruju da je talijanski klub nasilio igrača na prekidač Stamford Bridgea nakon što su se prije petnaest dana rukovali s ugovorom vrijednim 44 milijuna funti.” Također su nezadovoljni igračevim agentom Joaom Santosom, koji je što se tiče pokušaja organiziranja liječničke pomoći za igrača u Manchesteru, ali nije se suprotstavio Napolijevoj taktici. “Tvrde da je Jorginhu bilo srce da se pridruži timu Pepa Guardiole i da je prije nekoliko tjedana dogovorio osobne uvjete.” Ali onda se Chelsea postrojio Šef Napolija Maurizio Sarri kao njihov novi menadžer i sve se promijenilo. “Londonski klub sklopio je ugovor u iznosu od 53 milijuna funti – potvrđeno je u subotu – za igrača, ali se smatralo da uključuje i naknadu od 7 milijuna funti za gubitak Sarrija.”Napoli je tada kontaktirao igračevog agenta i rekao da će, ako ne prihvati Chelseajeve uvjete, sjediti na tribini preostale dvije godine ugovora. ”

Man City je tada kontaktirao Jorginhovog agenta dres barcelona za djecu kako bi pokušao oživjeti dogovor, ali on nije imao ništa od toga. Man City je bijesan zbog Napolijevih postupaka i lako je vidjeti zašto. To je potpuno neuredno u ime Napolija. Nisu dali Jorginhu apsolutno ništa da kažu o njegovoj budućnosti, prisilivši ga da napravi zaokret pri odlasku u Man City. Sada se kaže da je Pep Guardiola zadovoljan svojom ekipom i, kako sada stoji, neće povući poteza za još jednog veznog igrača. Bez sumnje bi bio sretan da je Jorginho u svojim redovima za predstojeću sezonu ..