prodaja dresova za djecu Chelsea je u nedjelju popodne pokupio jednu

prodaja dresova za djecu Chelsea je u nedjelju popodne pokupio jednu od najkontroverznijih pobjeda u sezoni na gostovanju u Cardiffu. Momčad Maurizia Sarrija išla je prema porazu nakon teške izvedbe – ali uspjela je preokrenuti utakmicu kasno, uz pomoć nekoliko sretnih odluka. Prvi je nastupio u 85. minuti kada je Cesar Azpilicueta zabio za poravnanje igre.

Iz kornera je Marcos Alonso šutirao preko kaznenog prostora, a kapetan Chelseaja sagnuo se i glavom poslao loptu s nekoliko metara – ali igra je pokazala da je to bio napadan ofsajd. Cilj je ipak stajao, a stvari su Cardiffu postale još frustrirajuće. nekoliko minuta kasnije.Carragher-ov ludi komentar za pobjednika LiverpoolaWarnock neprestano bulji u službenikeSarri kaže da Barkley nikada neće biti vođaStraker Kenneth Zohore probijao se prema cilju kad ga je srušio Antonio Rudiger, koji je izgleda bio posljednji čovjek.Umjesto da pošalje njega isključio, sudac Craig Pawson pokazao je samo žuti karton. Nekoliko minuta kasnije, Chelsea je sišao s druge strane i zabio. Utakmica je završila 2-1, a šef Cardiffa Neil Warnock napustio je puno radno vrijeme.

Ipak, to nije iznenađujuće, s obzirom na to da su sudačke odluke preokrenule utakmicu u korist posjetitelja. Tijekom svoje konferencije za tisak nakon meča, menadžer Bluebirda udario je dužnosnike Premier lige, označavajući ih kao najgore u igri. “Najveći i najbolji ligi na svijetu, ali vjerojatno najgori službenici u tom trenutku “, rekao je Warnock.

„Protiv velikih timova morate imati VAR jer ne donosite velike odluke.“ Izjednačujući cilj je stvarno pobjednički gol, a ako ne možete vidjeti preko crte i vidjeti ofsajd, ne znam zašto mi smo u igri. “Osim što je razjasnio svoje osjećaje prema sucima, bijesni Warnock također je predložio da bi mogao započeti Cardiffove U23 protiv Manchester Cityja sredinom tjedna – jer kaže da nije važno tko igra.

“Stalno dobivamo povratne udarce. Vjerojatno ću igrati U23 u srijedu protiv Manchester Cityja i pokušati smanjiti na 10 ili 11,” rekao je Warnock nakon meča, za The Sun. “Nije važno s kim igrate u trenutku je to tko ima zastavu u ruci i tko zvižduk. “Ove sezone imao sam jedan udarac u zube ove sezone, a to imaju i igrači. Ali uvijek smo se vraćali. Tako da ćemo vjerojatno igrati U23 u Cityju i pripremiti se za Burnley. ”

Prilično je malo vjerojatno da će Warnock u srijedu moći iznijeti oslabljenu momčad, s obzirom na to da je Premier liga stvorila presedan još 2010. nakon što je nešto slično učinio i Mick McCarthy. Vukovi su pogođeni kaznom od 25.000 funti kada je napravio 10 promjena u momčadi koja je igrao juventus dres za decu Manchester United – i ako bi Warnock učinio isto, njegova odluka mogla bi imati ogromne implikacije na utrku za naslov. Cardiffovi U23 nesumnjivo bi izgubili od grada Pepa Guardiole i tri boda bi ih preskočili iz Liverpoola i krenuli prema vrhu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *