dječji dresovi Novi menadžer Chelseaja Maurizio Sarri počinje se naseljavati

dječji dresovi Novi menadžer Chelseaja Maurizio Sarri počinje se naseljavati u svom novom okruženju. 59-godišnji talijanski trener zamijenio je svog sunarodnjaka Antonija Contea nakon dugotrajne ljetne sage. Sarri je završio trogodišnji boravak u Napoliju nakon što ih je transformirao u jednu najuzbudljivijih odjevnih kombinacija diljem Europe.

Vladavinu Chelseajem započinje predsezonskim prijateljskim susretom protiv Perth Glorya 23. srpnja. “Dijete u svakom od nas mora biti njegovano jer je to ono što nas čini najboljima”, rekao je Sarri na svom prošlogodišnjem predstavljanju. “Pokušaj stvaranja predstava koja se zabavlja prva je stvar koju treba dobiti. “Kao dio svog boravka u Australiji, igrači Chelseaja sudjelovali su u subotu na otvorenom treningu u Perthu. Uvid u Sarrijev trening. Navijači i mediji počašćeni su prvim pogledom na Sarrijev treniranje. Kieran Gill iz Daily Maila ponudio je fascinantan uvid u talijanske jedinstvene metode treninga.

Napisao je: “Počeo je [trening] s Chelseajevim igračima koji su se igrali loptom na leđima, proizvodeći dodavanja u jedan dodir kao da je to potrebno, prije zvižduka Maurizija Sarrija.” Odjednom, koreografiran kaos. Loptu je trebalo predati Jorginhu i cijela momčad bi se slomila elektrificirajućom brzinom, a potez je na kraju završio nakon što je Alvaro Morata zabio. “Vježba u tome kako se u osnovi kreće od natrag prema naprijed za manje od 10 sekundi, i to ona koju smo možete očekivati ​​da će vas pregledati na Match of the Day ove sezone.

“Kad bi zabili, Sarri bi viknuo:” Ponovo. ” Ako su propustili: ‘Opet.’ Ako su zabrljali na pola puta: ‘Opet.’ “Ponavlja se, ali novi šef želi da ovo postane druga priroda.” Ove ćemo sezone vidjeti sasvim drugačiji Chelsea. Snimka podijeljena na Twitteru Napolin stil nogometa pohvaljen je za sve nad Europom prošle sezone – i Sarri se nada da će ostaviti sličan dojam u zapadnom Londonu. Navijač australskog Chelseaja objavio je na Twitteru videozapis sa Sarrijevog treninga. Gill je dodao: “Jedna je vježba uključivala zadržavanje posjeda u uskim krugovima, barcelona dresovi prodaja dok su branitelji djelovali kao prasad sredina. Druga je bila vezana uz osvajanje lopte što je više moguće bilo na terenu. “Bila je i kratka utakmica 11-a, a obje momčadi igrale su 4-2-3-1 u prvom poluvremenu, a zatim 4-3-3 u drugom .