nogometni dresovi za djecu prodaja Transfer Cristiana Ronalda iz Real Madrida

nogometni dresovi za djecu prodaja Transfer Cristiana Ronalda iz Real Madrida u Juventus 2018. bio je tamo s najvećim poslovima ovog ljeta. Napadač je napustio Los Blancos nakon devet spektakularnih godina i za to vrijeme postigao je rekordnih 450 golova i pokupio smiješnu količinu silverware.Ronaldo pomogao je Madridu osvojiti dva naslova u La Ligi, dva trofeja za Copa del Rey, a što je najimpresivnije, svoju je čaroliju na Bernabeuu završio kao četverostruki osvajač Lige prvaka.

Vjerojatno nakon obaranja rekorda i osvajanja svakog ponuđenog trofeja, Portugalcima nije preostalo ništa za raditi u Španjolskoj, pa je prešao u Italiju prošlog srpnja. Pošteno je reći da je Ronaldov transfer dobro uspio, i za njega i za Juventus. ČVRSTA PRVA SEZONA Do sada je peterostruki pobjednik Ballon d’Ora postigao impresivnih 18 golova u 23 utakmice Serie A, a također je u osam navrata asistirao svojim suigračima.Juve bježi na vrhu lige i trenutno ima 11 godina. bodovi jasni – još nisu izgubili utakmicu. Stara dama također ide snažno u Europi i jedan je od favorita za pobjedu na natjecanju.

Ronaldo je nesumnjivo pomogao Juventusu ove sezone, tako da njegova naknada od 105 milijuna funti izgleda kao dobro potrošen novac. Ali, prema sportskom direktoru kluba Fabiou Paraticiju, CR7 zapravo nije bio njihov prvi izbor prošlog ljeta. DRUGE CILJE Pararatići su nedavno priznali da je Juventus prošle sezone želio uzdrmavanje nakon što je još jednom propao u Ligi prvaka – izbacio ih je Ronaldov Madrid u četvrtfinalu.

“Razmišljao sam o odlasku [Gianluigija] Buffona, momčadi koja je osvojila sedam prvenstava i teškom izlasku iz Lige prvaka”, rekao je za Gazzetta dello Sport, po FourFourTwo. “Dakle, trebalo je nešto poduzeti da motiviram momčad.” I očito je Paratici želio da ta motivacija dođe u obliku velikog potpisa – ali prvotno nije trebao biti Ronaldo, već Mauro Icardi.

POTPISIVANJE RIVALA “Sastao sam se s [predsjednikom] Andreom [Agnelli], [zamjenikom predsjedatelja] Pavelom [Nedvedom] i svi smo se složili. Moramo cijelu okolinu šokirati. Pozitivan juventus dresovi prodaja šok koji Juventus može projicirati u određenim granicama.” Postoje dva načina za motiviranje tima. Prvi način? Trebalo je kupiti Icardija i osloboditi nevjerojatan fijasko, ili možemo potpisati Cristiana Ronalda. “Potpisivanje Icardija iz rivalskog Intera iz Milana pokazalo se neizvedivim, pa se Juve umjesto toga nagodio za Ronalda. Sigurno nije loša rezerva, zar ne?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *