nogometni dresovi akcija Eden Hazard završio je svoj transfer od 88

nogometni dresovi akcija Eden Hazard završio je svoj transfer od 88,5 milijuna funti u Real Madrid ranije ovog mjeseca. Belgijanac je bio jako povezan s prelaskom u Los Blancos nakon Svjetskog prvenstva 2018., ali je odlučio ostati u Chelseaju još godinu dana. Sad je konačno zamijenio Stamford Bridge za Bernabeu, a tu je i jedan vratar Premier lige koji je vrlo sretan što vidi leđa Hazarda.

Brightonov Mathew Ryan. Australijskog čuvara mučio je napadač Chelseaja otkako je stigao do engleskog prvenstva, a u četiri utakmice protiv Seagulls-a Hazard je postigao četiri gola. Hazard će postići više i manje asistirati u MadriduHazard zahvalio je bivšim suigračima u WhatsApp grupiHudson -Odoi objavio ažuriranje za oporavakRyan je također izgubio svaki put kad su se njih dvoje upoznali. Dakle, sad kad je Belgijanac otišao, Brightonov broj jedan je u najmanju ruku prilično odahnuo – i našalio se kako je sretan što je Hazard napokon ‘p * ostavljen ‘negdje drugdje.rekao je Ryan u intervjuu za The Fox Football Podcast.

“Mislim da od četiri puta kad sam se suočio s njim još nisam spasio ni jedan udarac od njega”, rekao je australski igrač broj 1 za Fox Football Podcast. “Ili je blokiran, pogodio je šut sa cilja ili je zabio cilj. “Pomalo je iritantna činjenica, pa hvala bogu što je otkazao negdje drugdje. Lijepu sam riječ prenio u [Real Madrid] za njega.

„Volio bih imati priliku ponovno se suočiti s njim i zaustaviti ga – to je moja motivacija.“ Sjajno – ali moglo bi proći dosta vremena dok Ryan ne dobije priliku ponovno se suočiti s Hazardom. 28-godišnjak je predstavljen na Bernabeu 13. lipnja pred 50.000 navijača nakon potpisivanja petogodišnjeg ugovora.

Očekuje se da će sljedeću sezonu učvrstiti svoj status dječji dres luka modrić jednog od najboljih svjetskih igrača, a velike su šanse da će vrlo brzo biti u konkurenciji za Zlatnu loptu. I sam Ryan je nesumnjivo samo sretan što Hazard neće biti razdirući ga u Premier ligi više.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *