fudbalski dresovi prodaja online Svima je ponestalo superlativa za Lionela Messija

fudbalski dresovi prodaja online Svima je ponestalo superlativa za Lionela Messija davno, davno.Maestro Barcelone je vjerojatno najveći nogometaš svih vremena i oduzima nam dah iz tjedna u tjedan već više od 10 godina. Privilegija je gledati umanjena igra mađioničara – a nije bilo drugačije u srijedu navečer tijekom okršaja Lige prvaka između Barcelone i Liverpoola na Camp Nouu.

Messi, koji je stotinu puta vodio Barçu u ovoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka, bio je raspoložen od prve minute. Iako nije bio uključen u uvodni gol – kojem je asistirao Jordi Alba i postigao pogodak Luis Suarez – dao je vjerojatno najbolji trenutak prvog poluvremena.Ajax je promijenio utakmicu formacijom 2-3-5. Svi Messi-jevi golovi protiv engleske opozicijeMessijeva djeca uvjerila su se da je njihov otac voljen u Argentini Messi, koji pada puno dublje nego prije ovih dana, pokupio loptu na poziciji desnog beka. Potom je nastavio preskakati dva igrača Liverpoola briljantnim zaletom niz desno krilo.

Lopta je potom izašla za ubacivanje, a Messi je ponovno primio loptu nakon borbe za još nekoliko igrača Liverpoola. Uspio je doći do Suareza, čiji je križ bio očišćen. Pogledajte ovdje briljantni Messijev trk … (Press igra na crnom prozoru) Ovaj isječak od 25 sekundi sažima Messija, na mnogo načina: dres ronalda za decu neizmjerno vješt, munjevit s loptom i nevjerojatno odlučan.