dres za djecu Nekoliko rasprava pokreće navijače Manchester Uniteda i Manchester

dres za djecu Nekoliko rasprava pokreće navijače Manchester Uniteda i Manchester Cityja, poput Marcusa Rashforda i Gabriela Jesusa. Oba mlada napadača u svojim klubovima, redovito postaju subjekti usporedbe za navijače i svaki navijač će odlučno braniti svog napadača. Isus je krenuo u stadion Etihad 2017. godine i brzo se nametnuo kao jedan od najsmrtonosnijih napadača u Premier ligi.

Pogodio je zemlju u Engleskoj, uspostavljajući najbolji omjer minuta po golu u povijesti natjecanja, te se održao protiv Sergija Aguera. Sad, ulazeći u treću sezonu pod vodstvom Pepa Guardiole, Brazilac se može pohvaliti rekordom od 25 golova u 58 nastupa unatoč polaganom startu u 2018./19. Rasprava o Rashfordu protiv Isusa Što se tiče Rashforda, navijači nikada neće zaboraviti njegov proboj do prve momčadi Uniteda 2016. godine, a Englez se od tada drži na Old Traffordu. Nastavlja kako bi impresionirao pod vodstvom Josea Mourinha, unatoč tome što se morao natjecati s Alexisom Sanchezom, Jesseom Lingardom i Anthonyjem Martialom. Sad ima 20 godina, ima dovoljno razloga osjećati se samozadovoljno oko 32 gola u 126 nastupa u vjerojatno najvećem svjetskom klubu.

FIFA 19 rješava raspravuI sve što je uzeto u obzir, prilično je lako vidjeti zašto se Isus i Rashford uspoređuju s obožavateljima koji se potpuno ne slažu oko superiornog napadača. Jedan od najboljih načina kontrasta je putem ocjena podijeljenih u FIFA-inim video igrama i prošle godine, Isus je dobio bitku s ocjenom 81 u usporedbi s Rashfordom 79. Brzo naprijed uoči izlaska FIFA-e 19, a rasprava je ponovno otvorena širom, a ocjene igre su se pojavile kako bi se prije vremena riješili argumenti. Oba igrača “Ukupne ocjene su se promijenile, ali FIFA-ino mišljenje o Isusu protiv Rashforda nije. Iz snimaka zaslona prikupljenih u demonstraciji, Rashford je nadograđen na 81 karticu, dok je njegov suparnik Isus održao svoje vodstvo s ocjenom 83. Dakle, to znači da Grad navijači se mogu i dalje osjećati samozadovoljno zbog vlastitog mladog napadača i mogu zadržati prava hvalisanja još najmanje godinu dana. Bit će nevjerojatno zanimljivo napraviti usporedbu kad budu objavljene njihove pune FUT kartice kako bi se vidjelo je li Isus održava dominaciju u svim okvirima.

Ako ništa drugo, to može poslužiti kao dodatni motiv dječji nogometni dres barcelona za Rashforda da ove sezone nastavi u Unitedu kad mu je najpotrebniji.Kao Isus, Englez je polako započeo novu kampanju i nedavno je pokupio prvi crveni karton svoju karijeru protiv Burnleyja. Što više postigne golova i manje otkaza, to su veće šanse da zaradi FIFA-inu nadogradnju i napokon uđe u trag Isusu. Tko misliš da je bolji naprijed – Isus ili Rashford? Recite svoje mišljenje u odjeljku za komentare u nastavku.