dječji dresovi akcija Benjamin Mendy nasmijavao je igrače Manchester Cityja

dječji dresovi akcija Benjamin Mendy nasmijavao je igrače Manchester Cityja prije briljantne pobjede u Chelseaju s misterioznom porukom.

Ozlijeđeni lijevi bek nalazi se u Barceloni nakon operacije popravljanja puknuća prednjeg križnog ligamenta, ali i on i Sergio Aguero poslali su ekipi na Stamford Bridgeu poruku, a Mendy mu je poslao poruku iz bolničkog kreveta.

Igrači Modrih nisu otkrili što je pisala poruka, ali smatra se da je to bilo blago oponašanje chata Pepa Guardiole prije utakmice – a oni koji su o tome ispitivani nakon pobjede od 1: 0 svi su prasnuli u smijeh!

A vratar Ederson rekao je da je poruka pokazala da nezadrživi Mendy još uvijek ima veliku ulogu u moralu momčadi, čak i ako vjerojatno neće igrati prije travnja.

Čuvar, koji je sada prošao gotovo deset sati bez primljenog gola, rekao je da će popularna francuska zvijezda i dalje biti uključena u grupu.

“Nisam razumio Benjaminovu poruku jer je bila na engleskom”, rekao je Ederson, dječji dres luka modrić iako način na koji se glasno smijao sugerira da je bio taktičan.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *