dječji dresovi akcija Benjamin Mendy nasmijavao je igrače Manchester Cityja

dječji dresovi akcija Benjamin Mendy nasmijavao je igrače Manchester Cityja prije briljantne pobjede u Chelseaju s misterioznom porukom.

Ozlijeđeni lijevi bek nalazi se u Barceloni nakon operacije popravljanja puknuća prednjeg križnog ligamenta, ali i on i Sergio Aguero poslali su ekipi na Stamford Bridgeu poruku, a Mendy mu je poslao poruku iz bolničkog kreveta.

Igrači Modrih nisu otkrili što je pisala poruka, ali smatra se da je to bilo blago oponašanje chata Pepa Guardiole prije utakmice – a oni koji su o tome ispitivani nakon pobjede od 1: 0 svi su prasnuli u smijeh!

A vratar Ederson rekao je da je poruka pokazala da nezadrživi Mendy još uvijek ima veliku ulogu u moralu momčadi, čak i ako vjerojatno neće igrati prije travnja.

Čuvar, koji je sada prošao gotovo deset sati bez primljenog gola, rekao je da će popularna francuska zvijezda i dalje biti uključena u grupu.

“Nisam razumio Benjaminovu poruku jer je bila na engleskom”, rekao je Ederson, dječji dres luka modrić iako način na koji se glasno smijao sugerira da je bio taktičan.