online nogometni dresovi Gabriel Jesus otkrio je kako ga je telefonski

online nogometni dresovi Gabriel Jesus otkrio je kako ga je telefonski poziv Pepa Guardiole naveo da odabere Manchester City ispred rivala Manchester Uniteda.

Modri ​​su također pobijedili Real Madrid, Barcelonu i Bayern iz Münchena protiv napadača iz Brazila, vrijednog 27 milijuna funti, koji će se klubu pridružiti u siječnju.

A Isus, kojem je dopušteno da ostane s Palmeirasom dok njihova ligaška sezona ne završi, kaže da je osobni dodir menadžera Bluesa bio ključni faktor.

“Prisutnost Guardiole kao menadžera Cityja i činjenica da je to sjajan klub bili su vrlo važni faktori u mojoj konačnoj odluci,” rekao je.

“Guardiolin telefonski poziv bio je ogroman dio mene koji je odlučio otići tamo. Shvatio sam da bih volio raditi s njim.

Pogledajte gol Gabriela Jesusa za Palmeiras

Učitavanje videozapisa Videozapis nedostupanKliknite za reprodukcijuDodirnite za reprodukcijuVideo će početi u 8CancelPlay sada
“Ne poznajem ga osobno, ali zbog njega sam se osjećao vrlo sigurno zbog svog projekta. Bila je to komplicirana odluka, ali na kraju je moja želja za učenjem pobijedila. ”

Jesus je zajednički najbolji strijelac lige s bivšim asom Cityja Robinhom – obojica na deset golova – i njegov ispucavajući gol donio im je vrijedan bod protiv najbližeg rivala Flamenga prošlog tjedna.

Mnogo pozornosti u igri bilo je na Isusovom glupom zaronu, juventus dres za djecu ali je također finim udarcem pokazao pozitivnu stranu svoje igre.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *