jeftini dresovi Jose Mourinho odlučio je igrati četiri središnja braniča

jeftini dresovi Jose Mourinho odlučio je igrati četiri središnja braniča u posljednjih 21 minutu pobjede Manchester Uniteda u Middlesbroughu kako bi se suprotstavio domaćim napadačima.

United je produžio prednost 62. minutom haubice Jessea Lingarda, ali umjesto da pokušaju pobijediti sa većom razlikom, povukli su se i Mourinho je Juan Mata zamijenio Marcosom Rojom.

Rojo je ušao u središnju obranu zajedno s Chrisom Smallingom, Ericom Baillyjem i Philom Jonesom, a Antoni Valencia i Ashley Young bili su bekovi.

Prebacivač je gotovo ugrozio pobjedu jer je Rudy Gestede kapitalizirao pogrešku Smallinga u 77 minuti, ali Valencia je pobjedu kasno zaokružila.

“Stav, želja i naš način razmišljanja,” rekao je Mourinho za BT Sport. “Nemamo A, B, C, D, E, F i G, ali imamo L, M, N, S, O, P i ti dečki daju apsolutno sve.

“Mislim da utakmicu počinjemo jako dobro, Valdes je napravio tri fantastična obrana prije našeg prvog gola, kontrolirali smo sve do našeg drugog pogotka, a onda su promijenili igru ​​s Gestedeom i Negredom, dres modric za djecu počeli udarati duge lopte u okvir.