dječji dresovi kompleti Lampard je vrhunskih nekoliko dana ograničio

dječji dresovi kompleti Lampard je vrhunskih nekoliko dana ograničio s još dva gola da pokaže kakva je sjajna opcija za Pellegrinija. City će se ove sezone suočiti s mnogo žešćim protivljenjem, ali Lampard je još uvijek imao noge za napredak za svoja dva gola, drugi u nadoknadi vremena. Očito još uvijek ima tu sposobnost da stigne u pravo vrijeme i što više bude igrao, njegovi će se suigrači više prilagođavati njegovoj valnoj duljini. Možda je u sumraku karijere, ali Lampard izgleda gladan nogometa.

Akademska radost

Jose Pozo među prvima je ono za što se City nada da će biti produkcijska linija s njihove akademije. Kada se novi objekt otvori sljedećeg mjeseca, operacija za mlade preći će na drugu razinu, a ako Pozo želi nešto u budućnosti, u dobrim je rukama. Imao je ravnotežu, dobar dodir, pomogao je postaviti i onda postigao gol. Debi iz snova.

Ključ od srebra za Pelle

City je poslao moćnu momčad na utakmicu Liga kupa protiv oporbe u prvenstvu. Nije bilo mjesta za Scotta Sinclaira, s Jamesom Milnerom i Isusom Navasom dok su Modri ​​na kraju oduvali Sove. Tim i rezultati pokazuju koliko je važno da menadžer gleda na ovo natjecanje kako u smislu garancije budućeg vremena igranja, dresovi za decu juventus tako i izazova za srebrni pribor.